Ünlü iş kadını hayatını kaybetti

Pet Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Pınar Köksal, geçirdiği ameliyat sonrası kaptığı enfeksiyon nedeniyle hayatını kaybetti. Ayşe Pınar Köksal'ın cenazesi bugün Kocatepe Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı'nda defnedilecek.

Ünlü iş kadını hayatını kaybetti

Ayşe Pınar Köksal 73 yaşında hayata gözlerini yumdu. Pet Holding Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Güntekin Köksal’ın eşi olan Pınar Köksal geçtiğimiz günlerde rahatsızlığı nedeniyle küçük bir ameliyat geçirmişti. Ameliyat sonrasında enfeksiyon kaptığı belirtilen Köksal'ın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ifade edildi.

Ayşe Pınar Köksal kimdir?

Ani vefatı iş dünyasını yasa boğan Köksal Eğitim Vakfı Kurucular Kurulu Başkan Yardımcısı, Petkontur AŞ Yönetim Kurulu Üyesi, bestekâr ve eczacı Ayşe Pınar Köksal, evli ve 2 çocuk annesiydi. İş dünyasındaki faaliyetlerinin yanısıra Türk sanat müziği bestecisi olan Pınar Köksal, Türk sanat müziği eserlerinin çok seslendirilmesi konusundaki çalışmaları ile de biliniyor. Köksal'ın yapıtlarından 26 adedi çok seslendirildi.

Köksal'ın cenazesi bugün Kocatepe Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı'nda defnedilecek. Cenazeye çelenk gönderilmemesi istendi.