Piknik yapmak istedikleri su kenarından yavaş yavaş yaklaştı... Ortalığı birbirine kattı

Safariye çıkan bir grup, soğutucularını çalan hırsızı görünce şoke oldu. Çünkü ekibin pikniklerini mahveden ve soğutucularını çalan hırsız oturdukları su kenarından gelen bir timsahtı. Piknik sofralarını dağıtan timsahtan kaçan ekip, o anları cep telefonlarıyla kaydetmeyi ihmal etmedi.

Piknik yapmak istedikleri su kenarından yavaş yavaş yaklaştı... Ortalığı birbirine kattı

Doğada piknik yaparken, pek çok hayvan görebilirsiniz. Ormandaki aç köpekler etrafınızı sarabilir, kuşlar etrafta uçabilir, yere dökülen ya da açıkta kalan yiyeceklere sinekler ve karıncalar dadanabilir. Ancak bu defa pikniğe dahil olan hayvan bir timsah oldu. Safariye giden ekip, biraz dinlenmek isteyince su kenarında piknik sofralarını kurdu. Ancak aniden sudan çıkan yaratık, sofraya saldırdı. Canlarını kurtaran ekip, telefonlarına sarılıp o anları kaydetti. Kendilerini kurtaran ekip, ne yazık ki soğutucularını timsahtan kurtaramadı. Soğutucuyu ağzıyla kaptığı gibi giden timsah su da yüzerken de ağzında onunla birlikte  görüntülendi. 

Piknik yapmak istedikleri su kenarından yavaş yavaş yaklaştı... Ortalığı birbirine kattı - Resim : 1

PİKNİK YAPMAYA ÇALIŞIYORDUK

Last Sightings tarafından Facebook'a yüklenen ve 160 binden fazla tıklanan görüntülerde kurban Davout Wolhuter, "Bu adam sudan yeni çıktığında burada piknik yapmaya çalışıyorduk," diye haykırdı. Latest Sightings'in bildirdiğine göre, sürüngen hırsızlığı, 70 yaşındaki Wolhuter ve Rowena Mould, Greater Kruger Ulusal Park Bölgesi'ndeki Rietspruit Game Reserve'de oyun oynarken meydana geldi.

Piknik yapmak istedikleri su kenarından yavaş yavaş yaklaştı... Ortalığı birbirine kattı - Resim : 2

SALDIRGAN HALE GELİRLER

Bu türler arası hediye verme örneği istemsiz olsa da, Kruger Ulusal Parkı ziyaretçileri, insanlara alışabileceklerinden korktukları için sığınağın yaratıklarını kasıtlı olarak beslememeleri konusunda uyarıyor. Parkın web sitesinde, "Hayvanlar beslenirse, insanlara karşı doğal korkularını kaybederler ve saldırgan hale gelebilirler" diye yazıyor. 

Piknik yapmak istedikleri su kenarından yavaş yavaş yaklaştı... Ortalığı birbirine kattı - Resim : 3

ÖLÜM TAKLASI ATIYORLAR

Bu, belki de dünyanın en büyük ikinci sürüngeni olan , 6metreden daha uzun büyüyebilen ve 907 kilogram ağırlığa ulaşan Nil timsahı söz konusu olduğunda özellikle önemlidir. Tuzlu su timsahından daha küçük olmasına rağmen, bu bilinen insan yiyici, insanlara yönelik ölümcül saldırılardan sorumludur ve yılda yaklaşık 300 kişiyi öldürür. Nisan 2022'de, Zimbabveli bir balıkçı, dört timsah tarafından parçalanıp su altında bir "ölüm taklası" ile sürüklendiğinde kıl payı kurtularak hayatını kurtardı.