"Onların dilini koparırım!"

Eşi Yağmur Atacan ve kızı Su'nun kırmızı çizgisi olduğunu ifade eden Pınar Altuğ, "Ailem konusunda toleransım yok. Kızım ile kocam en kıymetlim ve can parçalarım. Onlara uzanacak dili koparırım" dedi.

Sosyal medya hesabından canlı yayın gerçekleştiren Pınar Altuğ, sert açıklamalar yaptı. Aldığı olumsuz yorumların ardından konuşan Altuğ, "üz yüze sarf edemeyecekleri lafları klavye başında yazmaları bir yere kadar... Bizim de insan olduğumuzu ve incinebileceğimizi görmeleri gerekiyor. Ailem konusunda toleransım yok. Kızım ile kocam en kıymetlim ve can parçalarım. Onlara uzanacak dili koparırım" dedi.

Altuğ, kendisine gelen hakaret içerikli yorumlara ve verdiği cevaplara yönelik şöyle konuştu:

"Zaman zaman fevri tepikler veriyorum, birilerinin bizim gerçek insan olduğumuzu, bizim de incinebileceğimizi görmeleri gerekiyor. Yüz yüze sarf edemeyecekleri lafları klavye başında yazmaları bir yere kadar..."

"Töleransım yok"

"Bu konuda hiç toleransım yok. Kızım ve kocam en kıymetli iki şey, onlar can parçalarım. Onlara uzanacak dili koparırım.”

Hayatta başkaları için yaşamadığını, ve "İnsanlar ne der?" diye düşünmeyi bıraktığını, aksini yaptığı taktirde kukla olacağını da anlatan Altuğ, sözlerine şöyle devam etti:

"Kendime saygımdan hep bakımlıyım ama ekstra efor, bu olmamalı. O zaman sen olmaktan çıkıyorsun, başkaları için yaşamaya çalışıyorsun. Ne uğruna harcıyorum? ‘Ya biri görürse ne der?’ mantığıyla hayat geçmez. Ben, ben olmaktan çıkarım. Bunu keşfedeli çok sene oldu. Ben olmaktan çıkarsam birilerinin yönettiği kuklaya dönüşürüm, bu da bana uymaz. Arkadaş ve karı-koca ilişkilerimde de bu geçerli."