Pınar Altuğ’un tayt isyanı: Fotoğrafı büyütüp oraya bakmak…

Pınar Altuğ'nun 31 Mart yerel seçimlerinde oy kullanmaya giderken giydiği taytı vücut hatlarını ortaya çıkardığı için sosyal medyada tepki çekmişti. Altuğ, "Benim başka birinin fotoğrafında, o fotoğrafı büyütüp oraya bakmak aklımın ucundan geçmiyor" dedi.

Pnar Altuğ, başrolünü oynadığı “Çocuklar Duymasın” dizisinin yapımcısı Birol Güven’in imza attığı “Masallardan Geriye Kalan” adlı filmin galasında kameralara takıldı.

Altuğ, son olarak eşi Yağmur Atacan ve kızı su ile kar tatili yapmıştı. 28. yıldır şov dünyasında olan Pınar Altuğ, sosyal medyadan gelen olumsuz eleştirilere bazen hiç tahammül edemediğini söyledi.

Ünlü sunucunun 31 Mart yerel seçimlerinde oy kullanmaya giderken giydiği taytı vücut hatlarını ortaya çıkardığı için sosyal medyada tepki çekmiş, bunun üzerine de Altuğ taytın alt kısmını kesip fotoğrafını tekrar paylaşmıştı.

Tv100’de her cumartesi ve Pazar saat 09.00’da ekrana gelen “Magazin Hattı” programının haberine göre Altuğ konuyla ilgili şunları söyledi:

“Neye dikkat edeceğimi bilmiyorum. Çünkü benim başka birinin fotoğrafında, o fotoğrafı büyütüp oraya bakmak aklımın ucundan geçmiyor. O yüzden de şimdi şuna bakıyorum; Dekoltede tehlike var mı? Oluyor yani kadınsın… İstenmeyen görüntü çıkar… Ben bir kadının taytı neresinde duruyor diye büyütüp bakmam. Her kadının da başına gelebilecek bir şey ayrıca…”