Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım aşkında mutlu son! Evleniyorlar

Bir süredir birlikte olan oyuncu Pınar Deniz ve kendisi gibi oyuncu olan Kaan Yıldırım çiftinden beklenen haber geldi. Kaan Yıldırım, "Evlilik haberleri doğru, evleniyoruz" dedi.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım aşkında mutlu son! Evleniyorlar

Bir süredir kendisi gibi oyuncu Pınar Deniz ile aşk yaşayan Kaan Yıldırım'ın mutlu beraberliği sürerken, ünlü çift tarafından beklenen açıklama geldi. Bir süredir evlilik iddialarıyla gündeme gelen Yıldırım, hayranlarına müjdeli haberi verdi.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım aşkında mutlu son! Evleniyorlar - Resim : 1

"HABERLER DOĞRU, EVLENİYORUZ" 

Kaan Yıldırım yaptığı açıklamada;  "Evlilik haberleri doğru, evleniyoruz" dedi.

"MUTLULUKTAN AĞLARKEN BİR KARESİNİ PAYLAŞMIŞTI"

Deniz ile Yıldırım, yaz sürecinde Bodrum'un ardından İngiltere'ye gitmişti. Pınar Deniz, İngiltere Cambridge'de mutluluktan ağlarken çekilen bir karesini, sevgilisini de etiketleyip, "İşte öyle bir şey'' notuyla paylaşmıştı. Deniz'in bu paylaşımına, Yıldırım da kalp emojisi ile yanıt vermişti.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım aşkında mutlu son! Evleniyorlar - Resim : 2

PARMAĞINDAKİ YÜZÜK DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Bu paylaşımın ardından Kaan Yıldırım da sevgilisi Pınar Deniz ile tatil pozlarını paylaşmış ve “Senin bana nasip olman, şahsi hayatımın en değer biçilmez talihidir” notunu düşmüştü. Kaan Yıldırım'ın paylaştığı karelerden birinde Pınar Deniz'in parmağında yüzük olması ise dikkat çekmişti.