Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çiftinin merakla beklenen düğün detayları belli oldu

Magazin camiasının en romantik ve birbirine yakışan çiftlerinden Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, geçtiğimiz yaz evlilik yolunda ilk adımlarını atmıştı. Çiftin, merakla beklenen düğün tarihi ve düğünün detayları belli oldu.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çiftinin merakla beklenen düğün detayları belli oldu

Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen yapımı Yargı’da Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz, meslektaşı Kaan Yıldırım ile 2022 yılında aşk yaşamaya başlamış; ikili, ilişkileriyle sık sık gündem olmuştu.

Oyuncu Ezgi Yıldırım ile 3 yıllık evliliğini 2019 yılında noktalayan Kaan Yıldırım, ikinci kez evlilik kararı alarak geçen yaz İngiltere’de, sevgilisi Pınar Deniz’e teklifte bulunmuştu.

Yeni yıla sayılı günler kala Beykoz Konakları’nda birlikte yaşamaya başlayan çift, evlilik öncesi evi dekore ettirip yavaştan düğün telaşının içine girmişti. Çiftin, sonunda merakla beklenen düğün tarihi ve düğünün detayları da belli oldu.

Takvim’de yer alan habere göre Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çifti, bu yaz çifte düğünle dünyaevine girecek. Düğünlerin ilki, aile arasında olup İstanbul’da gerçekleşecek. İkinci düğün ise çiftin arkadaşlarının katılacağı bir organizasyon olacak.  

Biz de şimdiden çifte, mutluluklar dileriz…