Pınar Işık Ardor o gün yaşadıklarını anlattı! 'Enginyurt'un özrü' için dikkat çeken yorum

tv100 ekranlarında Demokrat Parti milletvekili Cemal Enginyurt'un gazeteci Latif Şimşek'e saldırmasının yankıları sürüyor. Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına bağlanan Gündeme Dair programının sunucusu Pınar Işık Ardor, o gün yaşadıklarını anlattı. Ardor ayrıca Enginyurt'un özür açıklamasına değinerek ''Cemal Enginyurt’un özür mesajını okuduk. Bir özür varken bir taraftan da bizim yayınlarımıza katılan konuklarımızın statüsünü irdelemesinden çok hoşlandım diyemem." ifadelerini kullandı.

tv100'de yayınlanan Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına bağlanan Gündeme Dair programının sunucusu Pınar Işık Ardor,  Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ve korumasının gazeteci Latif Şimşek'e yönelik saldırısında yaşadıklarını anlattı. 

"Gerçekten endişelendim"

Ardor o gün yaşananlar ilgili "Seslerin yükseldiği yayınlara şahitlik ediyoruz ama hiçbir zaman ne hakaret ne de şiddete yönelik bir tavır görmüyoruz. Böyle hissedersek reklam arasına gidilir ve ortam sakinleşir, yayın kaldığı yerden devam eder. Bugüne kadar bu hep böyle oldu. Olayın sıcaklığı geçtikten sonra daha endişeli bakıyorum artık ben. Gerçekten endişelendim, bu noktaya geldikten ötürü gerçekten üzülüyorum. Cemal Enginyurt’un özür mesajını okuduk. Bir özür varken bir taraftan da bizim yayınlarımıza katılan konuklarımızın statüsünü irdelemesinden çok hoşlandım diyemem." diyerek hissettiklerini paylaştı.