Pirlo, eski öğrencisine kancayı taktı! Sampdoria, Borini’nin ardından Fatih Karagümrük’ün bir yıldızını daha istiyor

İtalya Ligi ekiplerinden Sampdoria’nın yeni Teknik Direktörü Andrea Pirlo, Fatih Karagümrük’ten eski oyuncusu Rayyan Baniya’nın transfer edilmesini istedi. Kulüpler arasında görüşmeler sürüyor.

Pirlo, eski öğrencisine kancayı taktı! Sampdoria, Borini’nin ardından Fatih Karagümrük’ün bir yıldızını daha istiyor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, geçen sezon sergilediği futbolla beğeni kazanmıştı. Ancak takımın başında olan İtalyan Teknik Direktör Andrea Pirlo, ardından ise takımın kaptanı Fabio Borini, İstanbul ekibinden ayrılmıştı.

Pirlo, eski öğrencisine kancayı taktı! Sampdoria, Borini’nin ardından Fatih Karagümrük’ün bir yıldızını daha istiyor - Resim : 1

PIRLO TRANSFER EDİLMESİNİ İSTİYOR

Daha sonra İtalyan teknik adam Andrea Pirlo, İtalya Ligi Serie A takımlarından Sampdoria’ya imza attı. Pirlo’nun ardından Borini’yi transfer eden Sampdoria, Karagümrük’ün stoperi Ryan Banniya’yı transfer etmek istiyor.

Pirlo, eski öğrencisine kancayı taktı! Sampdoria, Borini’nin ardından Fatih Karagümrük’ün bir yıldızını daha istiyor - Resim : 2

İKİ KULÜP ARASINDAKİ GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Di Marzio’nun haberine göre iki kulüp arasındaki görüşmeler devam ediyor.

Transfermarkt’a göre değeri 2.7 milyon euro olan 24 yaşındaki stoper Rayyan Baniya geçen sezon Karagümrük formasıyla çıktığı 29 maçta 2 gol attı.