Piyango talihlisinin başına gelmeyen kalmadı! Eskiden milyonerdi bakın şimdi ne yapıyor

1995 yılında oynadığı piyangoda büyük ödülün sahibi olan şanslı adamın hikayesi duyanları şaşkına çeviriyor. Döneminde lüks araç filosu ve helikopteri bile bulunan milyoner adam, başına gelenler sonrası hayatı zindana döndü. 60'lı yaşlarına gelen adamın şimdiki mesleği ise hayret verici. İşte o garip hayat hikayesi...

Piyango talihlisinin başına gelmeyen kalmadı! Eskiden milyonerdi bakın şimdi ne yapıyor

60 yaşındaki Lee Ryan, 1995 yılında oynadığı piyangoyla 6,5 milyon sterlin kazandı. Bir anda hayatı değişen Ryan'ın başına ise milyoner olduktan sonra gelmeyen kalmadı. İşte Lee Ryan'ın o ilginç hikayesi...

İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan Lee Ryan, 1995 yılında piyangodan 6,5 milyon sterlin para kazandıktan 6 ay sonra hapse girdi. Araç hırsızlığı yaptığı sırada 18 ay hapis cezasına çarptırılan Lee Ryan, büyük ödülü 'lanet' olarak gördüğünü söyledi.

Piyango talihlisinin başına gelmeyen kalmadı! Eskiden milyonerdi bakın şimdi ne yapıyor - Resim : 1

Lee Ryan, kazandığı parayla 1 milyon sterlinlik bir malikanenin yanı sıra helikopter dahil lüks araç filosu satın aldı.

Hapishanede bir milyoner olduğunu duyan diğer mahkumlar, Lee Ryan ile arkadaş olabilmek için birbirleriyle yarıştı. Ancak hapishanedeki bazı suçlular ise Lee Ryan'a düşman oldu.

Ailesine yönelik ölüm tehditlerini ciddiye alan Lee Ryan, evinin güvenliğini yüksek teknolojili kameralarla güçlendirdi ve bir koruma tuttu.

Cumhuriyet'in Ladbible sitesinden derlediği habere göre, Lee Ryan için işler yolunda gitmedi ve 2003 yılında eşinden ayrıldı.

Piyango talihlisinin başına gelmeyen kalmadı! Eskiden milyonerdi bakın şimdi ne yapıyor - Resim : 2

Kırgızistan'da yeni bir ilişkiye başladı fakat ilişkisi 2010 yılına kadar sürdü.

2010 yılında İngiltere'ye geri dönen Lee Ryan, burada iki ayını sokaklarda uyku tulumunda uyuyarak geçirdi.

Şu anda 60'lı yaşlarında olan Lee Ryan, kameraman olarak çalışıyor ve milyoner olduğu dönemden daha mutlu olduğunu dile getiriyor.