Sakallarını yıllardır kesmiyor! Genç kadının son hali inanılır gibi değil!

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan LaRae Perkins polikistik over sendromu nedeniyle aşırı tüylenme sorunuyla karşı karşıya. Polikistik over sendromu (PCOS) yaşayan Perkins kendisi gibi bu sorunu yaşayan kadınlara ilham olmak istiyor. Bu nedenle genç kadın sakallarını ve tüylerini almayı bıraktı. Sakallı hallerini sosyal medyadan paylaşan kadının o paylaşımlarına acımasız eleştiriler geldi.

Sakallarını yıllardır kesmiyor! Genç kadının son hali inanılır gibi değil!

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan LaRae Perkins isimli bir kadının polikistik over sendromu nedeniyle vücudunda aşırı tüylenme görülüyor. Genç kadına 12 yaşında polikistik over sendromu teşhisi konuldu.

Sakallarını yıllardır kesmiyor! Genç kadının son hali inanılır gibi değil! - Resim : 1

Şimdilerde 40 yaşında olan kadın artık tüyleriyle barıştı.  Bu nedenle genç kadın sakallarını ve tüylerini almayı bıraktı. Kendisi gibi bu dertten müzdarip kadınlara ilham olmak isteyen Perkins sakallı ve tüylü pozlarını sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Kadının o pozları sık sık sert eleştirilerin hedefi oluyor. Sakallarını yıllardır kesmiyor! Genç kadının son hali inanılır gibi değil! - Resim : 2