Polis cezasını kesti: Ehliyetsiz sürücünün drifti pahalıya patladı!

Konya’nın Selçuklu ilçesinde trafiğe açık alanda drift yapan ehliyetsiz sürücü polisi harekete geçirdi. Ekipler, drift yaptığı görüntüleri sosyal medyada yayınlanan H.A. isimli kişiye 28 bin 532 idari para cezası uyguladı.

Polis cezasını kesti: Ehliyetsiz sürücünün drifti pahalıya patladı!

Alınan bilgilere göre olay merkez Selçuklu ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde yaşandı. Bir otomobil sürücüsünün sokak içerisinde drift yaptığı anların görüntülerinin sosyal medyada yayınlanmasının ardından polis ekipleri çalışma başlattı.

15 SANİYE DRİFT YAPTI

Görüntülerde, sürücünün otomobili ile sokak ortasında drift attığı, daha sonra durarak bir kişiyle muhabbet ettiği, yaklaşık 15 saniye cadde ortasında drift atan sürücünün, daha sonra bulunduğu yerden ayrıldığı görüldü.

SÜRÜCÜ BELİRLENDİ

Görüntülerin haber yapılması ve sosyal medyada paylaşılmasından yola çıkan polis ekipleri, drift atan sürücünün H.A., olduğunu belirledi. Otomobil, polis ekipleri tarafından Selçuklu ilçesi Yunus Emre Caddesi'nde yakalanarak durdurdu.

EHLİYETİ YOKMUŞ

Polisin durdurduğu sürücü H.A.'nın (22) ehliyetinin olmadığı da tespit edildi. H.K.'ye 'Drift Yapmak ve Sürücü Belgesiz Araç Kullanmak' suçlarından 28 bin 532 idari para cezası uygulandı. Drift yapılan araç ise sahibine teslim edildi.