Dehşete düşüren an

Dehşete düşüren görüntülerde, bir polis memuru, uyuşturucu etkisi altında olduğu düşünülen kadını elindeki makası bırakmadığı için silahıyla vurarak öldürdü.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Louisiana eyaleti Bossier City'de gerçekleşen olayda polis memuru Patrick Edmonds Jr., LaQuinta Oteli'nde gerçekleşen olaya müdahale etmek için aldığı çağrının ardından yaşanacakları bilmiyordu... Taşkınlık yaptığı iddia edilen bir kadının çevresine zarar verme ihtimali olduğunun bildirilmesinin ardından lobiye geçen polis, kadınla karşı karşıya geliyor.

45 yaşındaki Shannon Rupert'i sakinleştirmeye çalışan polis memuru herhangi bir ılımlı karşılık göremiyor. Telefonda birileriyle anlamsız cümlelerle konuşurken elinde bir makas tutan kadını uyaran polis memuru sürekli olarak makası bırakmasını istiyor ancak kadın bu isteklere karşı koyuyor.

Kadından bir kez daha makası bırakmasını isteyen polis memuru, "Beni vurun. Beni vurmak zorunda kalacaksınız" diyerek küfürler ediyor. Polis memuru pozisyonunu korurken kadın elindeki makasla birlikte polisin üzerine yürüyor. Bu sırada polis memuru silahını ateşliyor ve kadın yere düşüyor.

Savcılar olayda polis memurunun doğru davrandığını ve tüm uyarıları yaptıktan sonra üzerine gelen saldırgandan korunmak için silahını ateşlediğini açıkladı.

Kadın yere düştükten sonra da polis memuru elindeki makası bırakması için uyarıda bulunurken diğer ekiplere kadının vurulduğunu belirten anons geçiyor.