Polis memuru, 12 yaşındaki çocuğu cinsel ilişkiye girmek için zorladı! O görüntüler ifşa oldu: Sözleri kan dondurdu

Güney Afrikalı bir kadın polis memuru, 12 yaşındaki çocuğu cinsel ilişkiye zorladı. O korkunç anlara ait görüntüler ise sosyal medyada ifşa edildi. Videonun hızla yayılmasından sonra olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Polis memuru, 12 yaşındaki çocuğu cinsel ilişkiye girmek için zorladı! O görüntüler ifşa oldu: Sözleri kan dondurdu

Mide bulandıran olayın adresi, Güney Afrika! Kadın polis memuru 12 yaşındaki erkek çocuğuyla cinsel birliktelik yaşamak için dakikalarca ikna etmeye çalıştı. Çocuğa sadece oyun oynadıklarını söyleyen kadın polisin o görüntüleri sosyal medyada ifşa oldu. 

Sosyal medyada platformlarında yayılan görüntülerden sonra olayla ilgili inceleme başlatıldı. Memur kısa sürede tutuklandı. 

30 Ocak'ta bir reşit olmayan çocuğa tecavüz şüphesiyle mahkeme huzuruna çıkacak.

Polis memuru, 12 yaşındaki çocuğu cinsel ilişkiye girmek için zorladı! O görüntüler ifşa oldu: Sözleri kan dondurdu - Resim : 1

AÇIKLAMA GELDİ

Limpopo İl Polis Komiseri Korgeneral Thembi Hadebe de olayı şiddetle kınadı. Yerel basına konuşan Hadebe, “Görüntüden haberdar olduktan kısa bir süre sonra İl Komiseri, kadın polisin yakalanması ve çocuğu güvenli bir yere götürmek amacıyla Aile İçi Şiddet, Çocuk Esirgeme ve Cinsel Suçlar Birimi'ne olayla ilgili derhal soruşturma başlatma talimatı verdi” dedi.

Polis memuru, 12 yaşındaki çocuğu cinsel ilişkiye girmek için zorladı! O görüntüler ifşa oldu: Sözleri kan dondurdu - Resim : 2