Polis memuru, gece vakti yolda kendi etrafında dönen bir şey gördü. Yaklaşınca fark etti ancak yardım için sadece uzun bir sopa kullanabildi

Devriyeye çıkan polis memuru, yolda kendi etrafında dönen canlıyı görünce şaşırdı. Yaklaşınca gerçeği fark etti. Kafasına bardak sıkışmış bir kokarca, kafasındakinden kurtulmaya çalışıyordu. Kokarcaya yaklaşamayan polis, uzun bir sopa ile hayvanı kurtarmak için çabaladı ve sonunda başarılı oldu.

Waterville Polis Departmanı bir Facebook gönderisinde, memurların ve bir Maine Eyalet Polisi askerinin, başı bardağa sıkışmış bir kokarcanın ihbarına yanıt verdiklerini ve hayvanı Kennedy Memorial Drive'ın ortasında daireler çizerek yürüyen bulduklarını söyledi.

Polis memuru, gece vakti yolda kendi etrafında dönen bir şey gördü. Yaklaşınca fark etti ancak yardım için sadece uzun bir sopa kullanabildi - Resim : 1

KAFASI SIKIŞMIŞTI

Bakanlık, bir memurun devriye aracından copla uzanarak bardağı çıkarmaya çalıştığını gösteren bir video paylaştı. Kokarca kurtarma girişiminden kaçmayı başarır ve ikinci bir polis memuru uzun bir sopayla devreye girer. Birkaç başarısız vuruştan sonra memur, bardağı kokarcanın kafasından düşürmeyi başarır ve üzerine sıçratılmamak için hızla kaçar. Polis, "Bir anlık şoka rağmen kokarca yaralanmadı ve yoldan güvenli bir yere doğru hareket edebildi" diye yazdı.