Polis memurundan sokak ortasında dehşet! Araçla önünü kesip kurşun yağdırdı

Aydın'da bir polis memuru sokak ortasında dehşet saçtı. Kendisi gibi polis olan kız arkadaşı Hatice Büşra Çetinkaya'yı silahla vurarak öldüren S.T., annesini ise ağır yaraladı. S.T. gözaltına alındı.

Polis memurundan sokak ortasında dehşet! Araçla önünü kesip kurşun yağdırdı

Olay, Ata Mahallesi 683 Sokak'ta saat 15.00 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli olan polis memuru Suat T., 09 BİT 820 plakalı otomobiliyle, kız arkadaşı olan polis memuru Hatice Büşra Çetinkaya'nın kullandığı 03 HB 099 plakalı otomobilin yolunu kesti.

Ardından da kız arkadaşı ile annesi Güngör Çetinkaya'nın bulunduğu otomobili kurşun yağmuruna tuttu.

Kurşunlardan 8'i Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Çetinkaya'ya, 3'ü yanındaki annesine isabet etti.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Hatice Büşra Çetinkaya, Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne, annesi Güngör Çetinkaya ise Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis memuru Hatice Büşra Çetinkaya, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak, yaşamını yitirdi. Tedavisi süren anne Çetinkaya'nın da hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi. Olaydan sonra tabancasıyla birlikte yakalanıp, gözaltına alınan polis memuru Suat T., emniyete götürüldü.