Kocasını yıllarca derin dondurucuda sakladı

Polis, 2 haftadır kendisinden haber alınamayan kadının evine girince önce kendisinin cesedini buldu. Ardından evde yapılan araştırmada derin dondurucuda yıllardır saklandığı anlaşılan kocasının cesedi bulundu.

Kocasını yıllarca derin dondurucuda sakladı

Amerika'nın Utah eyaletinde polislerin dahi kanını donduran bir olay yaşandı. Kendisinden 2 haftadır haber alınamayan yaşlı kadının evine giden polisler cansız bedenini salonda buldu.

Ardından evde araştırma yapan polisler bodrum katta bulunan derin dondurucuyu açtıklarında kendilerini dehşete düşüren bir manzarayla karşılaştı. Yaşlı kadının kocası derin dondurucunun içinde duruyordu.

Adının Jeanne Souron-Mathers ve 75 yaşında olduğu açıklanan yaşlı kadının kadının sağlığından emin olmak için kontrole gittiklerini ifade eden polis ekipleri, "Doğal yollardan hayatını kaybetmiş şekilde salonunda bulduk. Daha sonra yaptığımız incelemede derin dondurucuda kocasının cesedini bulduk" dedi.

CNN International'ın aktardığına göre derin dondurucuda yaklaşık 11 yıl kaldığı tahmin edilen Paul Edward Mathers'a otopsi yapılacağı ve kesin sonucun daha sonra ortaya çıkacağını ifade edildi.

NBC News'in aktardığına göre ise 11 yıldır derin dondurucuda tutulan adamın ne zaman öldüğü net değil. Kimse talihsiz adamı en son ne zaman gördüğünü hatırlamıyor. Paul Edward Mathers'ın doğal olmayan yollardan öldüğü tahmin edilirken, toksikoloji testi yapılacağı açıklandı.

Polis Çavuşu Jail Jeremy Hansen, "Kadının ardından derin dondurucuya baktığımızda korkunç manzarayla karşı karşıya geldik. Polislik hayatımda gördüğüm en kötü manzaraydı. Bunu uzun süre unutamayacağım" dedi.