Polisin dur ihtarına uymayınca..!

Beylikdüzü'nde bir uyuşturucu satıcısı polisin dur ihtarına uymadı. Sürücü ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Lastikleri patlak halde kaçmaya çalışan sürücü otomobilini polislerin üzerine sürdü. Ortaya ise benzerine aksiyon filmlerinde rastlanan bu görüntüler kaldı.

İstanbul Beylikdüzü İlçesinde yaşanan olayda motosikletli polis ekipleri otomobil sürücüsünden şüphelendi. Dur ihtarına uymayan sürücü ile motorlu polisler arasında kovalamaca yaşandı.

Polisler arabayı durdurmak için lastiklere ateş açtı. Sokakta meydana gelen olayda vatandaşlar ise sürücüyü yakalamak için arabanın önüne atladı. Lastikleri patlak halde kaçmaya çalışan şüpheli otomobilini polisin ve vatandaşların üzerine sürdü.

Benzerlerine aksiyon filmlerinde rastlanan o anlarda ise çevredeki kameralarda kayıttaydı. Polisler camı kırdı, şüpheliyi etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Çevredeki vatandaşlar kaçan sürücüyü linç etmek istedi.

Sürücü Zafer A.'Yı öfkeli kalabalığın elinden güçlükle kurtaran ekipler sorgulamak üzere polis merkezine götürdü. Otomobilde yapılan aramalarda ise 110 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.