X Factor yarışmasının yaratıcısı Simon Cowell istifa etti

X Factor yarışmasının yaratıcısı Simon Cowell, Walk The Line jüri üyeliğinden istifa etti. Simon Cowell'ın bıraktığı koltuğa ise Gary Barlow oturacak. 2004'te X Factor'ü yarattıktan sonra bir realite şov efsanesi olan Simon Cowell'ın ekranlara veda açıklaması İngiltere ve ABD'de şok etkisi yarattı.

X Factor yarışmasının yaratıcısı Simon Cowell istifa etti

Simon Cowell dünyada farklı versiyonları yayınlanan yetenek yarışmalarının yaratıcısı ve aynı zamanda yarım milyar dolarlık bir servetin de sahibi bir yıldız...

Pop Idol, The X Factor, Britain’s Got Talent gibi yarışmaların yaratıcısı olarak yaşarken efsane olmayı başaran Simon Cowell'ın istifa kararı ise izleyenleri üzerinde soğuk duş etkisi yaptı.

Hayranlarını büyük hayal kırıklığına uğratan X Factor yaratıcısı Simon Cowell, bunun nedenini ailesi ile daha çok zaman geçirebilmek olduğunu söyledi.

62 yaşındaki ünlü isim Simon Cowell Ağustos 2020'de Malibu'daki evinde elektrikli bisikletle geçirdiği bir kaza nedeni ile de omurgasını zedeleyerek zor günler yaşamıştı.

Geliri ve aşkları ile hep manşetlerde

Arkadaşının eşini hamile bıraktığı haberleri nedeni ile magazin gündeminden düşmeyen Simon Cowell gelecek günlerde ise bambaşka bir proje ile ekranlara çıkmayı planlıyor.

The X Factor devrini kapatan Simon'ın artık daha çok kamera arkasında kalacak ve İngiltere ve ABD'li izleyicilerin son yirmi yılda alıştıklarının aksine baş yapımcı rolünü üstlenecek.

Simon açıklamasında ise 'Bu, son derece heyecan verici lansmana hazırlanırken Yaratıcı ve Yapımcı olarak rolüme odaklanmanın benim için doğru olduğuna karar verdiğim bir durum." dedi. 

Yakın arkadaşının eşini hamile bırakıp baba olmuştu

2021 itibari ile 600 milyon dolarlık bir servetin sahibi olduğu bilinen Simon Cowell'in özel hayatı da izleyenlerini yakından ilgilendirmiş, baba oluşu magazin haberlerine manşet yapılmıştı. 

İngiliz televizyoncu Simon Cowell ile sevgilisi Lauren Silverman aslında 2010'lu yılların başlangıcında büyük bir skandala imza atmışlardı. Simon Cowell, yakın arkadaşının karısı Lauren Silverman ile aşk yaşamış ve hamile bırakmıştı.