Popüler dizinin yıldızı kariyeriyle ilgili sırrını açıkladı

Netflix'te yayına başlayan ve kısa sürede popüler olan “Griselda” dizisinde başrol oynayan Sofia Vergara, rolü ve kariyeriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Vergara, ilk olarak “Modern Family” dizisiyle üne kavuşmuştu.

Popüler dizinin yıldızı kariyeriyle ilgili sırrını açıkladı

Netflix’te popüler olan “Griselda” dizisinde Kolombiyalı uyuşturucu baronu Griselda Blanco'yu canlandıran Sofia Vergara, aksanının istediği rolleri almasını kısıtladığından dert yandı.

Los Angeles Times'a konuşan 51 yaşındaki aktris, “Her zaman karakter rolleri arıyorum çünkü bu aptal aksanla oynayabileceğim pek bir şey yok. Bir bilim insanını oynayamam ya da 'Schindler'in Listesi'nde yer alamam. Oyunculuk işlerim biraz sınırlı." dedi.

Vergara, Blanco'yu oynama fikrinin aklına ilk kez 2006 yapımı "Kokain Kovboyları" belgeselini izledikten sonra geldiğini söyledi. 2009 yılında “Modern Aile” dizisine başladı ama yıllar boyunca Blanco'yu aklının bir köşesinde tuttu ve hayatı hakkında sürekli araştırma yaptı.

“İnternette çıkan her kitabı, her makaleyi, her yeni notu okudum" diyen aktris, “Yıllarca okudum, okudum ve okudum.” şeklinde konuşarak role yıllardır hazır olduğunu belirtti.

La Madrina (Vaftiz Anası) ve La Viuda Negra (Kara Dul) olarak bilinen Blanco, 2012 yılında 69 yaşındayken vurularak hayatını kaybetmeden önce, kokain çetesinin liderliğini yapıyordu. (Sözcü)