Poyraz Karayel'in Taş Kafa'sı Cem Cücenoğlu, dünyaevine girdi!

Yayınlandığı dönemde sıklıkla izlenen Poyraz Karayel dizisinde 'Taş Kafa' olarak hafızalara kazınan Cem Cücenoğlu, opera sanatçısı Asude Karayavuz ile dünyaevine girdi.

Poyraz Karayel'in Taş Kafa'sı Cem Cücenoğlu, dünyaevine girdi!

Ünlü oyuncu, 'Poyraz Karayel' gibi popüler dizilerdeki rolleriyle tanınan Cem Cücenoğlu, Mezzo-Soprano Asude Karayavuz ile mutlu bir birliktelik kurdu.

İkilinin tanışması, ortak arkadaşları aracılığıyla gerçekleşti ve kısa sürede evlilik kararı aldılar. Cücenoğlu'nun romantik evlilik teklifini ise, İtalya'da bir konser sonrası sevgilisi Karayavuz'a kebapçıda yaptı.

Poyraz Karayel'in Taş Kafa'sı Cem Cücenoğlu, dünyaevine girdi! - Resim : 1

Nikahları, Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde gerçekleşen çifti, tanınmış isimler de yalnız bırakmadı. Törende, oyuncular Emel Çölgeçen ve Kanbolat Görkem Arslan ile klarnetçi Ecesu Sertesen gibi birçok ünlü sima yer aldı. Nikah sonrası ise çift, Şişli Öğretmenler Evi'nde dostlarıyla mutlu günlerini kutladı.

Poyraz Karayel'in Taş Kafa'sı Cem Cücenoğlu, dünyaevine girdi! - Resim : 2

Geçtiğimiz aralık ayında nişanlanan çiftten Cücenoğlu, müstakbel eşiyle birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak "Bir ömür, tek yürek, iki de çocuk" notuyla duygularını ifade etmişti.