Premier Lig'de 5 gollü çılgın maç! Kırmızı kart, penaltı, gol iptali… Her şey var! Londra derbisi nefes kesti!

İngiltere Premier Lig’in 11.hafta müsabakasında Tottenham ile Chelsea, Londra derbisine karşı karşıya geldi. Chelsea, 1-0 geriye düştüğü maçta rakibini 4-1 yendi. Maça iptal edilen gol, VAR kararları ve çıkan kırmızı kartlar damga vurdu.

Premier Lig'de 5 gollü çılgın maç! Kırmızı kart, penaltı, gol iptali… Her şey var! Londra derbisi nefes kesti!

İngiltere Premier Lig’in 11.haftası Londra derbisine sahne oldu. Tottenham Hotspur, Chelsea’yi konuk etti. Mücadeleyi Chelsea, 35. dakikada Palmer, 75., 90+4. ve 90+8. dakikalarda Jackson'un attığı gollerle 4-1 kazandı. Ev sahibi takımın tek golü 6.dakikada Dejan Kulusevski’den geldi.

Premier Lig'de 5 gollü çılgın maç! Kırmızı kart, penaltı, gol iptali… Her şey var! Londra derbisi nefes kesti! - Resim : 1

TOTTENHAM OFSAYTA TAKILDI

Maça hakem kararları damga vurdu. 14.dakikada Tottenham’ın Son ile bulduğu gol, VAR’dan gelen uyarıyla ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

VAR, CHELSEA'NİN GOLÜNÜ İPTAL ETTİ

Chelsea’nin 21.dakikada Sterling ile bulduğu beraberlik gol, VAR uyarısıyla iptal edildi. Sterling’in topa elle müdahale ettiği belirlendi.

Premier Lig'de 5 gollü çılgın maç! Kırmızı kart, penaltı, gol iptali… Her şey var! Londra derbisi nefes kesti! - Resim : 2

GOL İPTAL OLDU, PENALTI KARARI ÇIKTI

Müsabakanın 27.dakikasında Chelsea, Caicedo ile beraberlik golünü buldu. Ancak bu gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. VAR’ın devreye girmesiyle ilginç anlar yaşandı. Golden önce Romero’nun Enzo Fernandez’e yaptığı hareket nedeniyle Chelsea penaltı kazandı, Romero, kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

18.dakikada sarı kart gören Udogie, 54.dakikada Sterling’e yaptığı faulün ardından ikinci sarı kartı görünce kırmızı kartla oyundan atıldı.

Müsabakanın 78.dakikasında Tottenham Hotspur’un Eric Dier ile bulduğu gol ofsayt nedeniyle iptal edildi.