Premier Lig’de nefes kesen maç! Arsenal, Havertz ile liderliğe uzandı! City – Liverpool maç öncesi rahatladı

İngiltere Premier Lig’in 28.haftasında şampiyonluk adaylarından olan Arsenal, Brentford'u evinde konuk ettiği maçta Declan Rice ve dakikada Kai Havertz'in attığı gollerle 2-1 yendi. Londra ekibi maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturarak Manchester City ile Liverpool arasında oynanacak maçı beklemeye başladı.

Premier Lig’de nefes kesen maç! Arsenal, Havertz ile liderliğe uzandı! City – Liverpool maç öncesi rahatladı

İngiltere Premier Lig'de heyecan 28.hafta maçlarıyla sürüyor. Bu kapsamda Londra ekibi Arsenal, evinde Brentford'u ağırladı. Arsenal öne geçtiği maçta galibiyeti son dakikalarda attığı golle buldu.

Emirates Stadı'ndaki maça iyi başlayan Arsenal, 19. dakikada Declan Rice’ın golüyle öne geçti. Brentford, 45+4. dakikada kaleci Aaron Ramsdale'in hatasını değerlendiren Yoane Wissa'nın attığı golle maçta eşitliği yakaladı. Galibiyet için yüklenen Arsenal aradığı golü 86. dakikada Kai Havertz ile buldu. Maçı 2-1 kazanan Arsenal şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet elde etti.

Premier Lig’de nefes kesen maç! Arsenal, Havertz ile liderliğe uzandı! City – Liverpool maç öncesi rahatladı - Resim : 1

HAVERTZ GOLLERİ SIRALIYOR

Sezon başında performansı eleştiri konusu olan Alman futbolcu Havertz, peş peşe 4. maçta rakip fileleri havalandırdı ve ligdeki gol sayısını 8'e çıkardı.

Premier Lig’de nefes kesen maç! Arsenal, Havertz ile liderliğe uzandı! City – Liverpool maç öncesi rahatladı - Resim : 2

ARSENAL, LİDERLİK KOLTUĞUNA OTURDU

Premier Lig'de art arda 8. galibiyetini elde eden ve puanını 64 yapan Arsenal, yarın birbirleriyle karşılaşacak Liverpool ve Manchester City'nin maç fazlasıyla önüne geçerek liderliğe yerleşti.

Ligde galibiyet hasreti 5 maça çıkan Brentford ise 26 puanla 15. sırada kaldı.