Prens Harry ve Meghan Markle için kriz kapıda!

Kraliyet Ailesi'nden ayrılıkları ve özel yaşamlarıyla ilgili açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Prens Harry ve Meghan Markle'ın işleri umdukları gibi gitmiyor. Ekonomik olarak umduklarını bulamayan çiftin yaşadıkları kayıplar ise çok büyük.

Prens Harry ve Meghan Markle için kriz kapıda!

Kraliyet Ailesi’ndeki resmi görevlerini bıraktıktan sonra ABD’ye yerleşen Prens Harry ve  Meghan Markle, hayatlarına farklı projelerle devam edeceklerini açıklayarak herkesi şaşırtmıştı.

Netflix ve Spotify ile milyon dolarlık anlaşmalar yapan çift, beklediklerini bulamayınca projeleri bir bir iptal olmaya başladı.

Son olarak Hollywood Reporter 2023'ün en büyük kazananları ve kaybedenleri listesini yayınladı. Kaybedenler arasında Sussex çiftinin Netflix’e özel çektiği “Harry ve Meghan” belgeseli ile Spotify’da yayınlanan “Archetypes” isimli podcast yer aldı. 

Markle’ın sunucusu olduğu podcast, yalnızca bir sezonun ardından haziran ayında Spotify tarafından kaldırıldı ve şirket yetkilisi Bill Simmons, 20 milyon dolarlık çok yıllık anlaşmalarının sona ermesinin ardından çifti “dolandırıcı” olarak nitelendirdi.

Bunun dışında Harry ve Meghan, kurucusu oldukları Archewell Vakfı’nın bağışlarında 8,7 milyon sterlinlik düşüş yaşadı. Hayır kurumu geçen yıl iki zengin hayırseverden 1,6 milyon sterlin topladı ve zarar 537 bin sterline ulaştı.

Çift, yardım kuruluşlarının yıllık raporunu ve 2023'teki çalışmalarını gösteren gösterişli bir tanıtım filmini yayınladı ancak aynı zamanda mali durumlarının da kötüye gittiği ortaya çıktı.

ABD'de bugün gösterilen bir gelir vergisi beyannamesi, 2022'de bağışların 1,6 milyon sterline ulaştığını ortaya çıkardı; bu rakam, 2021'deki 10,3 milyon sterlinden 8,7 milyon sterlin gibi şaşırtıcı bir düşüşle gerçekleşti. (Sözcü)