Prizin arkasını açtı, gözlerine inanamadı: Çektiği video milyonlara ulaştı

TikTok’a paylaşılan bir priz videosu kısa sürede milyonlarca izlemeye ulaştı. Videoda Gina DeVivo adlı bir kadın evinin duvarlarındaki prizleri sökmesi ve prizin arkasında kendi tabiriyle “yeni bir hayat oluştu” dediği duvarın içinde büyüyen bitkileri göstermesi yer alıyor.

TikTok’ta bir kadın evindeki prizleri söküp arkasını açtı ve gördüğü manzara karşısında bir hayli şaşırdı. Hemen telefonundan kamera kaydını başlatan kadın prizin arkasındaki bitki yaşamını görünce sosyal medya üzerinden videoyu paylaştı ve kısa sürede video 1.7 milyon izlenmeye kadar ulaştı.

Elektrik prizinin kapağını açan genç kadın karşılaştığı manzara karşısında şaşkına döndü. Çünkü DeVivo duvarın içinde büyüyen bitkileri fark ederek, “Orada resmen yeni bir hayat alanı oluştu” dedi.

Prizin arkasını açtı, gözlerine inanamadı: Çektiği video milyonlara ulaştı - Resim : 1

PRİZİN ARKASINDA YENİ BİR YAŞAM ALANI OLUŞTU

Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü prizin arkasında oluşan bitkilere dair yorumlarda bulundu. Bir sosyal medya kullanıcısı yakınlarda dikilen bir bitkinin köklerinin duvarın arkasına uzanabileceğini iddia etti. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise elektrik santralinin hatası olduğunu söyledi.

Prizin arkasını açtı, gözlerine inanamadı: Çektiği video milyonlara ulaştı - Resim : 2

Bir sosyal medya kullanıcısı ise prizin arkasında çıkan bitkinin Doğu Asya'ya özgü ve hızla yayıldığı bilinen çok yıllık otsu bir bitki olan Japon knotweed olduğunu söyledi. Aynı zamanda sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü bitkilerin elektrik hatlarına zarar verebileceğini dile getirdi.