Müge Anlı ile aralarının bozuk olduğu söylenen Arif Verimli açıklama yaptı

ATV'de yayımlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer alan Prof. Dr. Arif Verimli geçtiğimiz aylarda programdan ayrıldığını sosyal medya aracılığı ile duyurmuştu. Müge Anlı ile aralarının bozuk olduğu söylenen Arif Verimli, Twitter hesabından açıklama yaptı.

Müge Anlı ile aralarının bozuk olduğu söylenen Arif Verimli açıklama yaptı

2008 yılından itibaren ATV'de yayımlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer alan geçtiğimiz aylarda Prof. Dr. Arif Verimli programda ayrıldığını sosyal medya aracılığı ile duyurdu. Uzun yıllar programda yer alan Arif Verimli'nin neden programdan ayrıldığı çok konuşuldu. Bu konu üzerine hala daha soru işaretleri de var...

Psikiyatrist Arif Verimli, Müge Anlı ile Tatlı Sert programından 12 Şubat 2021 tarihi itibariyle ayrıldı.

İlk olarak Instagram'dan açıklama yapan Verimli, şunları yazdı:

Verimli, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, " Deontoloji ve Tıbbi sınırlarımı bilmek benim yaşam tarzımdır, aşılamaz çizgimdir, meslek ilkemdir. Bunun için yüksek hassasiyet gösterme çabası beni yoruyor ve nihayetinde sağlığımdan olmak istemiyorum." ifadesini kullandı.

Programın 27 Ocak tarihli bölümde de stüdyoda bulunmayan Verimli ile ilgili sunucu Müge Anlı açıklama yapmıştı. Anlı, Arif Verimli'nin ertelenemeyecek işleri nedeniyle aralarında olamayacağını söylemişti.

Arif Verimli ise veda açıklaması yapmıştı:

"Sevenlerim, Dostlarım; 12.02.2021 tarihi itibari ile 2008 yılından bu yana danışmanlığını yaptığım Müge Anlı ile Tatlı Sert programından kendi isteğimle ayrıldım. Öncelikle Müge Anlı ve Rahmi Özkan'a, her zaman saygı ve sevgi gördüğüm bütün ATV emekçilerine ve başta Taner Ercan olmak üzere Mavi Klaket Yapım'a çok teşekkür ederim.

Veda açıklamasının altına yapılan bir yorumla ise işin aslının ortaya çıktığı iddia edildi. Arif Hoca aynı programda danışmanlık yapan Adli Tıp Uzmanı Şevki Sözen nedeniyle Müge Anlı'dan ayrıldığını doğruladı dendi. 

Müge Anlı ile aralarının bozuk olduğu söylenen Arif Verimli açıklama yaptı - Resim : 2

Peki ne olmuştu: Programda Şevki Sözen, Arif Verimli’nin uzmanlık alanı olan konuya dair yorum yapınca Arif Verimli, Müge Anlı’nın kendisine sorması üzerine “Şevki Hocam yanıtlasın” diyerek cevap vermişti. Bunun üzerine gerginliği hisseden Müge Anlı “Allah allah ne var o da kendince görüş bildirdi hocam” demişti ancak Arif Verimli daha sonra konuşmamıştı.

Son olarak ise fenomen Pucca, Twitter üzerinden "Müge Anlı ve Arif Hoca küsmesi bütün ayrıntılarıyla; gizli kamera görüntüleriyle toplam 4 saat' diye video olsa, bak samimiyim, yemin ederim bir saniyesini kaçırmadan izlerim. Öyle boş bir hayat düşün işte.." paylaşımını yaptı.

''Ben kimseye küsmem ama dönmem de gidince..''

Prof. Dr. Arif Verimli ise Pucca'nın paylaşımına, "Ben kimseye küsmem ama dönmem de gidince.. İnanın ayrılığımın gizli, kapaklı bir hikayesi yok. Çok net şekilde açıkladım. Mesleki etik değerlere, deontolojik sınırlara müdahale edilirse hiçbir yerde durmam. Çok konuşan çok bilen değildir. Sevgilerle.." yanıtını verdi.