PS Plus Nisan 2024 ücretsiz oyunları açıklandı

2024 yılı nisan ayı PlayStation Plus abonelerine özel ücretsiz oyunlar açıklandı. Buna göre bu ay da katalogdaki oyunlar abonelere ücretsiz olarak sunulacak.

PS Plus Nisan 2024 ücretsiz oyunları açıklandı

Nisan 2024 PlayStation Plus Ücretsiz Aylık Oyunları: Immortals of Aveum, Minecraft Legends ve Skul: The Hero Slayer olarak belirlendi. Ayrıca PlayStation Plus aboneleri için bonus olarak, Overwatch 2 oyuncuları için Mega Paket olarak The Overwatch 2 Mega Bundle ücretsiz olarak verilecek.

Nisan ayı PlayStation Plus Aylık Oyunları, oyuncuları Immortals of Aveum  ile dünyayı kurtarmak üzere savaş büyücülerinin aksiyonuna, Minecraft Legends ile Minecraft Efsaneleri'nin gizemlerini keşfedecekleri gizemli bir dünyaya, Skul: The Hero Slayer ile şeytani kardeşlerini kurtacakları bir maceraya davet ediyor.

Playstation Plus Nisan ayı ücretsiz oyunları 2 Nisan Pazartesi günü PlayStation Plus üyelerinin kullanımına sunulacak.

PS Plus Nisan 2024 ücretsiz oyunları açıklandı - Resim : 1

IMMORTALS OF AVEUM - PS5

Immortals of Aveum, ölümün kenarındaki dünyayı kurtarmak için seçkin savaş büyücüleri tarikatına katılan Jak'ın hikayesini anlatıyor. Tek oyunculu birinci şahıs sihirli  bir nişancı oyunu olan Immortals of Aveum'da büyü, saldırı ve savunmanızın merkezinde yer alıyor. 25'ten fazla büyü ve 80'den fazla yeteneğin kilidini açabileceğiniz oyunda yüzlerce büyülü teçhizatı yer alırken, bunları yükseltmek ve üretmek de mümkün. Immortals of Aveum'da oyuncular Aveum'un en güçlü Triarch Magnus'u olmak için mücadele edecek.

MİNECRAFT LEGENDS - PS4, PS5

Minecraft Efsaneleri'nin gizemlerini keşfedeceğiniz Minecraft Legends, bir aksiyon strateji oyunu. Minecraft Legends'ta oyunculkar, zengin kaynaklara ve yıkımın eşiğindeki yemyeşil biyomlara sahip nazik bir ülkeyi keşfedecekler. Arkadaşlar ve çetelerle ittifaklar kurmak, ardından Overworld'ü savunmak için vahşi piglinlere karşı destansı savaşlarda liderlik etmeyi oyuncuların eline veren Minecraft Legends, 8 oyuncuya kadar çevrimiçi oyuna da imkan tanıyor. 

SKUL: THE HERO SLAYER - PS4

Bir maceracı grubunun İblis Kral'ın kalesine düzenlediği saldırıda kalenin sakinlerinden biri hariç hepsinin yakalanıp hapsedildiği Skul: The Hero Slayer'da, Skul olarak şeytani kardeşlerinizi kurtacağınız bir macera sizleri bekliyor. Bu 2D aksiyon platform oyunu, sürekli değişen bir harita ve her biri kendine özgü saldırı menzili, hızı ve gücü olan, giderek büyüyen bir yetenek cephaneliği ile düşmanlarınızı yenmek için en iyi stratejiyi bulmanızı gerektiyor.

THE OVERWATCH 2 MEGA BUNDLE

PlayStation Plus aboneleri için bonus olarak, Overwatch 2 oyuncuları için Mega Paket olarak The Overwatch 2 Mega Bundle ücretsiz olarak veriliyor. Ücretsiz Legendary Beekeeper Sigma, Legendary Art Deco Symmetra, 7 Epic Skin ve 5 Battle Pass Tier Skip PlayStation Plus üyeleri için sınırlı bir süre için mevcut durumda.