En çok görüntülenen bu tweet rekor kırarak kayıtlara geçti!

2021 yılına girmeye saatler kala Türkiye'de bugüne kadar en çok görüntülenen tweet belli oldu. PSG maçında ırkçı ifadeler kullanılan Pierre Webo için atılan tweetler, 100 milyon görüntülenerek, kayıtlara geçti.

En çok görüntülenen bu tweet rekor kırarak kayıtlara geçti!

İstanbul'da oynanan PSG maçında ırkçı ifadelere maruz kalan Pierre Webo için atılan tweet, 100 milyon görüntülenmeyi geçerek rekor kırdı.

Başakşehir'in, UEFA Şampiyonlar Ligi deplasmanında Paris Saint-Germain ile oynadığı maç sırasında Rumen dördüncü hakem Sebastian Coltescu, yardımcı antrenör Pierre Webo'ya ırkçı söylemlerde bulunmuş ve bunun üzerine maç ertelenmişti.

 İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nün ırkçı söylemlere maruz kalan Pierre Webo için attığı tweet, Türkiye'de bugüne kadar en fazla görüntülenmeye ulaşan tweet oldu.

100 milyon görüntüleme barajını geçti

Kulüpten alınan bilgiye göre söz konusu tweet, 100 milyon görüntüleme barajını geçerek, şimdiye kadar ülkemizdeki en yüksek görüntülenme sayısına ulaşan tweet olarak kayıtlara geçti.

En çok görüntülenen bu tweet rekor kırarak kayıtlara geçti! - Resim : 2

UEFA'nın sloganlarından olan "No To Racism. Respect" (Irkçılığa hayır. Saygı) sözlerinin yer aldığı tweet, şu ana kadar 570,4 bin beğeni ve 228,7 bin retweet almış durumda.