PSG teknik direktörü açıkladı! Lionel Messi kesin olarak gidiyor

Paris Saint Germian (PSG) Teknik Direktörü Christophe Galtier, Arjantinli futbolcu Lionel Messi’nin takından ayrılacağını açıkladı. Galtier, “Yarın Messi'nin Parc des Princes'teki son maçı olacak” dedi.

PSG teknik direktörü açıkladı! Lionel Messi kesin olarak gidiyor

Barcelona’dan ayrıldıktan sonra 2021 yılının yaz ayında Paris Saint Germian’e transfer olan Arjantinli forvet Lionel Messi, bu sezon takımıyla istediği başarıları yakalayamadı. PSG, Şampiyonlar Ligi’ne son 16 Turu’nda Bayern Münih’e elenerek veda ederken Lionel Messi de gösterdiği performansla beklentilerin altında kalmıştı.

KADRO DIŞI BIRAKILMIŞTI

Daha sonra kulüpten izinsiz olarak Suudi Arabistan’a giden futbolcu bir hafta kadro dışı bırakılmış ve ardından takıma dönmüştü. Buna karşın çıktığı maçlarda taraftarların tepkisine maruz kalan futbolcunun geleceği belli oldu.

PSG’DEKİ SON MAÇI OLACAK

Paris Saint-Germain Teknik Direktörü Christophe Galtier, Lionel Messi'nin takımdan ayrılacağını resmen açıkladı. Galtier yaptığı açıklamada, "Futbol tarihinin en iyi oyuncusuna teknik direktörlük yapma ayrıcalığına sahip oldum. Yarın Messi'nin Parc des Princes'teki son maçı olacak" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Messi'nin Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'e veya Barcelona'ya transfer olacağı belirtiliyor. Ayrıca menajeri olan babasının Al Hilal'den gelen 1.2 milyar euroluk sözleşmeyi kabul ettiği öne sürülüyor. 

PSG formasıyla bu sezon 41 maça çıkan Messi, 21 gol, 20 asistlik performans sergiledi.