PTT anında 20 bin TL veriyor! Nakit ihtiyacı olanların yüzü güldü, tüm detaylar açıklandı!

Borcu olan, nakit ihtiyacı olanlara müjde gibi haber PTT'den geldi. Anında 20 bin TL kredi ödeme yapılacak. Detaylar açıklandı, yeni yıl hediyesi gibi ödeme... 3 ay ertelemeli, uygun koşulları ve ödeme planlarıyla vatandaşlara sunuldu. İşte detaylar...

PTT anında 20 bin TL veriyor! Nakit ihtiyacı olanların yüzü güldü, tüm detaylar açıklandı!

PTT yeni yıl kredisiyle ihtiyacı olan vatandaşları mutlu ediyor. Hem yılbaşından önce nakit ihtiyacını karşılayacak hem de anında ödeme gerektirmeden 3 ay ertelemeli taksitleriyle faizsiz, kefilsiz şekilde faydalanılacak. PTT kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar araştırmalarını sürdürüyor. PTT Aktifbank üzerinden yapacağınız başvuru ile 70.000 TL'ye kadar olan ihtiyacınız için 5 dakikada destek ödemesi alabilirsiniz. İşte PTT Aktifbank ihtiyaç kredisi hakkında tüm merak edilenler...

Kredi tutarı - vade - faiz oranı - taksit tutarı

- 2.000 TL - 6 - %3.19 - 381,37 TL

- 10.000 TL - 12 - %3.39 - 1080,26 TL

- 10.000 TL - 24 - %3.39 - 671,91 TL

- 10.000 TL - 36 - %3.39 - 2.731,96 TL

- 50.000 TL - 36 - %3.39 - 2.185,57 TL

- 70.000 TL - 24 - %3.39 - 4.703,39 TL

PTT kredi başvuru nasıl yapılır?

Aktif Bank müşterisi olan vatandaşlar, N Kolay mobil uygulaması veya www.nkolay.com üzerinden T.C. kimlik numarası, posta adresi ve bankaya kayıtlı cep telefonu numarasını girerek başvuru yapabilir. Kredinin onaylanması halinde ekranda sorulan bilgileri doğru olarak girmek gereklidir.

İlk kez bankanın ürünü kullanılacaksa T.C. kimlik numarası, e-posta adresi ve cep telefonu numarası ile N kolay mobil uygulama veya www.nkolay.com üzerinden başvuruda bulunulur. Cep telefonununa gelecek şifreyi, ekranda ilgili alana girerek başvuru başlatılabilir. Kredinin onaylanması halinde ekranda sorulan bilgileri doğru olarak girmek gereklidir.

Krediyi kullandıktan sonra ödemelerimi nasıl yaparım?

- N Kolay Mobil'den,

- Aktifbank İnternet Şube'den,

- Aktifbank Şubelerinden,

- Tüm PTT şubelerinden ve Pttmatik'lerden,

- VakıfBank ATM'lerinden,

- Herhangi bir bankada bulunan hesabınızdan Aktif Bank'taki hesabınıza para transferi (EFT) yaparak,

N Kolay banka kartı ile diğer banka ATM'lerinden hesaba para yatırarak banka hesabından taksit ödemesi yapılabilir.

PTT Aktifbank Nedir? 

Bankacılık işlemleri, Türkiye'nin herhangi bir yerindeki PTT iş yeri aracılığıyla anında kolaylıkla gerçekleştirebilir. Aktif Bank, Türkiye'de PTT ile online entegrasyonu sağlayan ilk banka olarak hesaplardan anında işlem yapmanın ayrıcalığını sunmaktadır. 

Aktifbank hangi bankaya bağlı?

Aktif Bank, 1999 yılında Çalık Holding bünyesinde kurulan, 2007'de yeniden yapılandırılan ve 2008 yılında Aktif Bank adını alan, Türkiye'nin özel sermayeli yatırım bankasıdır. 

PTT Aktifbank kredi veriyor mu?

Acil nakit ihtiyacı olanlara kefilsiz, şartsız ihtiyaç kredisi. Aylık/yıllık efektif faiz oranlarına kredi için tahsil edilen tüm faiz, ücret, vergi ve fonlar dahil edilmiştir. Sigorta dahil edilmemiştir. 

PTT kredi kartı kimlere verilir?

Pttkart alabilmek için herhangi bir PTT iş yerine müracaat ederek Posta Çeki Hesabı açtırmak yeterlidir. Ayrıca; Şirket aracılığı ile emekli maaşı alan müşterilerineve Milli Savunma Bakanlığı Asker Alma Dairesi Başkanlığı yapılan ödemeler için silahaltına alınan tüm yükümlülere Pttkart verilmektedir.