PTT duyurdu! 80 bin TL’ye kadar veriliyor! Başvuruları kaçırmayın!

Vatandaşlara müjdeli haberi PTT verdi. 1.250 TL’den 80 bin TL’ye kadar verilen krediler sayesinde vatandaşlar borçlarını kapatmıştı. Peki bu kampanyanın şartları nelerdir? Krediden kimler faydalanabilir? İşte detaylar…

PTT duyurdu! 80 bin TL’ye kadar veriliyor! Başvuruları kaçırmayın!

Vatandaşları rahata kavuşturan duyuru PTT tarafından yapıldı. Duyuru içeriğinde krediye başvuran kişilerin1.250 TL’den 80 bin TL’ye kadar verilen kredilerden yararlanabileceği bildirildi. Vatandaşa rahat bir nefes aldırmayı planlayan kredilere başvuru nereden yapılır? Şartlar nelerdir?

Başvuru şartları nelerdir?

Geçtiğimiz sene çıkan kredilerde şart olarak vatandaşlardan sadece Türkiye vatandaşı olması gibi basit koşullar istenmiştir. Kişilerin 18 yaşından büyük olup olmadığına bakılmıştı. Kişilerden kredi notu istenmezken gelir belgesi istenmişti. Bu sayede kişilerin ödeme gücünün olup olmadığına bakılmıştı. Ödeyebilecek gücü olan kimselerin kredi notuna bakılmaksızın hesaplarına krediler yatırılmıştı.

Üstelik krediler aynı gün içinde yatırılarak acil ihtiyacı olan kimseler sevindirilmiştir. İlerleyen dönemlerde de böyle bir kredi çıkar mı bilinmemektedir. Ama bu tarz bir kredinin çıkmasıyla kredi notu olan kimselerin ihtiyaçlarını gidermesi oldukça kolaylaşacaktır.

Sahip bulunduğu şube miktarını gün geçtikçe çoğaltarak müşterilerine büyük basitlik yapan PTT yaptığı girişimler ardından bankalara da hizmet vermeye başlamıştı. Bu hizmetlerden birini de Aktif Bank ile ortaklaşa yayınlayan PTT Bank müşterilerine N Kolay Emekli kredi paketi kampanyası ile nakit para desteği sağlıyor. PTT emekli maaş müşterisi olan vatandaşlara yönelik olarak düzenlenen 80 bin liraya kadar sağlanan nakit para desteğine PTT N Kolay emekli kredi paketi denir.