PTT’den müjde! Aynı gün içinde 15 bin TL 80 bin TL ödeme!

PTT’den paraya ihtiyacı olan emekliye sevindiren haber geldi. . Bu bankadan emekli maaşı alırsanız 15 bin TL ile 80 bin TL arasında ödemeler almak mümkün. Paramı nasıl alırım? Koşullar nelerdir? İşte cevaplar…

PTT’den müjde! Aynı gün içinde 15 bin TL 80 bin TL ödeme!

PTT emekli maaşını kendi bankasından alan kişilere özel olarak vereceği bu kampanyada nakit, ödemesi yapacak olan kişilere, hemen aynı gün içinde nakit kredi olarak ödeme yapacağını belirtti.

Aralık ayı sonuna kadar devam edecek olan bu kampanya, başvuru yapan emeklilere verilecektir. PTT üzerinden emekli maaşı alan kişiler, PTT ve Aktifbank aracılığı ile başlatılan bu kampanyaya katılacaklardır. 

Nasıl başvurabilirim?

PTT emekli kredisine SMS atarak, oturduğunuz yerden hemen ne kadar onay aldığınızı görebilirsiniz. PTT emekli kredisi için cep telefonları üzerinden mesaj atacak olan kişiler, 50 bin TL'Ye kadar onay almaları durumunda 36 ay vadeli, 50 ve 80 bin TL ödeme almaları durumunda ise 24 ay vadeye kadar nakit kredi alabileceklerdir. PTT emekli kredisi kampanyasına SMS ile şu şekilde başvuru yapabilirsiniz.

Cep telefonunuzun mesaj kısmına giriniz: "PTT yazıp boşluk bırakın TC KİMLİK numaranızı yazarak" Bu mesajı 30 50 numarasına gönderin. Bu şekilde değerlendirme sizin kimlik numaranıza göre yapılır ve onay alıp almadığınızı da bu şekilde hemen öğrenebilirsiniz. Onay alınan krediler, PTT üzerinden sizlere kullandırılacaktır. Maaş almayan vatandaşlar ise, maaş müşterisi olmak istemesi durumunda kredi kullanacaklardır.