"Pucca" olarak tanınan yazar Selen Pınar Işık'ın ev sahibi isyanda! ''Aylardır kira ödemiyor''

"Pucca" olarak tanınan fenomen yazar Selen Pınar Işık, kitapları ve paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Bu kez de, fenomen yazar hakkında ev sahibi ortalığı karıştıracak iddialarda bulundu. Ev sahibi Jale Tuncer, İki buçuk yıldır kiracımız olan Pucca, ilk bir yıl kirayı ya eksik ya da geç yatırarak geçirdi. Biz ise uzun zaman bunu önemsemeyip adli süreci çok geç başlattık. Son 16 aydır kira ödemeden evimizde yaşıyor. Eve verilen zararlar da cabası" dedi.

"Pucca" olarak tanınan yazar Selen Pınar Işık'ın ev sahibi isyanda! ''Aylardır kira ödemiyor''

Pucca olarak tanınan fenomen yazar Selen Pınar Işık'ın ev sahibi iki yıldır kirasını eksik ya da geç aldığını söyleyerek "İyilikten maraz doğdu. Adli süreci başlattık. 16 aydır kira ödemeden evimizde yaşıyor" dedi.

"Pucca" olarak tanınan yazar Selen Pınar Işık'ın ev sahibi isyanda! ''Aylardır kira ödemiyor'' - Resim : 1

Kitapları ve paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Pucca adıyla tanınan fenomen yazar Selen Pınar Işık'ın ev sahibi ortalığı karıştıracak açıklamalar yaptı. Pucca'nın aylardır kirasını ödemediğini söyleyen ev sahibi, yasal yollara başvurdu.

İDDİALARA PUCCA'DAN HENÜZ YANIT GELMEDİ

Pucca'nın ev sahibi olduğunu söyleyen Jale Tuncer, X hesabından ünlü ismi hedef alarak "İyilikten maraz doğdu. İki buçuk yıldır kiracımız olan Pucca, ilk bir yıl kirayı ya eksik ya da geç yatırarak geçirdi. Biz ise uzun zaman bunu önemsemeyip adli süreci çok geç başlattık. Son 16 aydır kira ödemeden evimizde yaşıyor. Eve verilen zararlar da cabası" ifadelerini kullandı.

"Pucca" olarak tanınan yazar Selen Pınar Işık'ın ev sahibi isyanda! ''Aylardır kira ödemiyor'' - Resim : 2

Ev sahibinin iddiasına Pucca'dan henüz bir yanıt gelmedi.

"Pucca" olarak tanınan yazar Selen Pınar Işık'ın ev sahibi isyanda! ''Aylardır kira ödemiyor'' - Resim : 3