Putin'den yaptırımlara yanıt ve Rus gazı mesajı!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya hükümeti üyeleriyle video konferans yöntemiyle gerçekleştirdiği toplantıda Batı'nın yaptırımlarına yanıt verirken, Rus gazı için de açıklamalarda bulundu.

Putin'den yaptırımlara yanıt ve Rus gazı mesajı!

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik operasyonlarının 15'nci gününde Vladimir Putin, Rusya hükümeti üyeleriyle toplantı gerçekleştirdi. Dünya kamuoyuna servis edilen toplantıda, yaptırımlar ve Rus gazı masaya yatırıldı. 

Putin, "Rusya'ya düşmanca davranan ülkelere karşı enerji yükümlülüklerimize bağlıyız. Rusya, Avrupa'ya ve dünyanın diğer bölgelerine enerji sağlama konusundaki tüm yükümlülüklerini yerine getiriyor. Rusya'ya uygulanan yaptırımlar meşru değil" ifadelerini kullandı.

 

 

"Rusya'nın üzerine çıkmaya çalışıyorlar"

Putin'in açıklamalar şu şekilde: ABD, Rus enerji kaynaklarının ithalatını yasakladı ve fiyatların yükselmesinden Rusya'yı sorumlu tutmaya çalışıyor, ancak Rusya'nın bununla kesinlikle hiçbir ilgisi yok. Kendi hatalarını Rusya'nın üzerine yıkmaya çalışıyorlar.

Rusya yaptırımlara katılmayan ülkelerle birlikte tüm sorunlarına çözüm bulacak.

Rus gazı mesajı

Avrupalı ​​yetkililerin vatandaşlarına daha kalın giyinmelerini önermesi çok tuhaf. Tüm yükümlülüklerimizi yerine getiriyoruz. Eksiksiz olarak. Bizi suçlamalarını gerektirecek bir durum yok.

Rusya kendisini hiçbir ülkeye kapatmayacak, herkesle çalışmaya hazırız.