Rabbi yessir nedir? Rabbi Yessir ne anlama gelir?

Rabbi Yessir, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu güzellemesiyle gündeme geldi. Rabbi Yessir Nedir? Rabbi Yessir Ne Anlama Gelir? soruları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başladı. İşte Rabbi Yessir anlamı...

Rabbi yessir nedir? Rabbi Yessir ne anlama gelir?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, daha önce Fatih Sultan Mehmet'e benzettiği İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu güzellemeye devam ediyor. Karar TV yayınında konuşan Akşener, dindar olduğunu belirttiği ablasının, İmamoğlu'nun yüzünde 'Rabbi Yessir' gördüğünü söyledi. 'Rabbi Yessir anlamı nedir?' sorusunun cevabı merak konusu oldu. Peki, Rabbi Yessir nedir? Rabbi Yessir ne anlama gelir? İşte, Rabbi Yessir anlamı….

 Rabbi yessir nedir? Rabbi Yessir ne anlama gelir? - Resim : 1

Rabbi Yessir Nedir?

Yabbi Yessir, 'Rabbim her şeyi kolaylaştırır' anlamına gelen duadır. Herhangi bir işe başlamadan önce okunur. Rabbi Yessir, 'Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi tammim bi'l-hayr' olarak telaffuz edilir.

Rabbi Yessir: Rabbim Kolaylaştır

Rabbi yessir nedir? Rabbi Yessir ne anlama gelir? - Resim : 2

Rabbi Yessir Duası Nasıl Okunur?

Bismillahirrahmanirrahim
Rabbi Yessir ve la tüasir Sehlil Aleyna bi fadlike ye müyessir Rabbi zidne ilmen ve fehmen nafian Ve temmim bil hayri

Rabbi yessir nedir? Rabbi Yessir ne anlama gelir? - Resim : 3

Rabbi Yessir Türkçe Anlamı

Rabbi Yessir Duasının Türkçe anlamı bu şekildedir;

Allah'ım senin sonsuz merhametin ve yardımın olmadan ben bu işi yapamam.

Allah'ım bütün hayırlı işlerimi zorlaştırma, kolaylaştır, ilmimi artırarak yaptığım işleri bana ve çevreme faydalı kıl ve işlerimi en hayırlı şekilde sonuçlandır.

Duayı okuduğunuzda yükünüzü hafifletecek, hayattaki işlerinizi ve seçimlerinizi kolaylaştıracaktır. İnsanlar, güçlerinin yetmediğini düşündüklerinde, başaramayacakları işleri Allah'tan kolaylaştırmasını isteyerek, Rabbi Yessir duasını okurlar.