“Gülperi”, “Benim Adım Melek” ve özellikle “Duy Beni” dizisindeki 'Ekim' karakteriyle büyük popülerlik kazanan Rabia Soytürk, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık adından söz ettiriyor.
26 yaşındaki oyuncu Rabia Soytürk, geçtiğimiz aylarda bir süredir aşk yaşadığı Samet Vuruşan'dan evlenme teklifi almıştı.
ESTETİK İDDİALARIYLA GÜNDEMDEYDİ
Aşk hayatının yanı sıra paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Rabia Soytürk, estetik çıkışıyla dikkatletleri üzerine çekti.
Rabia Soytürk, güzelliği ve doğal haliyle övgü toplasa da zaman zaman estetik yaptırdığı iddialarıyla da gündeme geldi.
SESSİZLİĞİNİ BOZDU!
Özellikle son dönemlerde Rabia’nın dudaklarına dolgu yaptırdığı ve botoks uygulattığına dair yorumlar artınca genç oyuncu sessizliğini bozdu.
"SİZ ÇILDIRDINIZ ARTIK!"
Instagram hesabından doğal haliyle bir video paylaşan Soytürk, şu ifadelere yer verdi:
“Yahu şu dudağıma dolgu diyorsunuz, şu kırışığa rağmen botoks bilmem neydi diyorsunuz! Cildime iyi bakıyorum, anlaşamıyoruz, siz çıldırdınız artık! Makyaj fark ettirir, shop fark ettirir, yaş değiştirir, efekt fark ettirir. Genetik önemli! Videoda da anlamıyor olamazsınız artık neyin ne olduğunu. Salın yüzümü, takıldınız kaldınız, başka bir şey yok hayatta, hayatımda!”