Rafet El Roman'dan tepki! ''Hiç estetik olmadım, hepsi kurgu montaj''

Son günlerde magazin gündeminden düşmeyen 55 yaşındaki sanatçı Rafet El Roman, yüzündeki değişim ile ilgili konuştu. Roman, '' Hiç operasyon olmadım. Orada kaşlarım yukarı çıkmış, öyle göstermişler. Bugün makyaj bile yapmadım. Bakın var mı herhangi bir şey? Fake şeyler yapılıyor. Kurgu, montaj oluyor. Benim bugün fotoğraflarım çekildi. Hollywood starı gibi atmışlar.'' dedi.

Rafet El Roman'dan tepki! ''Hiç estetik olmadım, hepsi kurgu montaj''

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman, son günlerde magazin gündeminden düşmeyen estetik haberlerine cevap verdi. Basına yansıyan görüntüsü ile çok konuşulan 55 yaşındaki sanatçı, sosyal medyada yorum yağan yüzündeki değişim hakkında konuştu.

Rafet El Roman'dan tepki! ''Hiç estetik olmadım, hepsi kurgu montaj'' - Resim : 1

Batı Trakya’nın sembol ismi merhum Dr. Sadık Ahmet'in hayatını anlatan, Turgay Aydın'ın başrol oynadığı 'Sadık Ahmet' filminin galası dün akşam AKM'de gerçekleşti.

"TÜRKİYE'NİN EN'LERİNİ TOPLAMIŞ BİR FİLM"

Geceye katılan Rafet El Roman, "Batı Trakya'da çok büyük bir dava adamıydı. O yörede insanların çektiği eziyeti çok iyi biliyorum. Ben de batı Trakyalıyım. O öyküyü filme almaları benim için de çok duygulu oldu. Filmle ilgili yorumlarımı izledikten sonra yapacağım ama kadroyu gördüğümde, Türkiye'nin en'lerini toplamış bir film" açıklamasını yaptı.

OPERASYONDAN SONRA MİMİKLERİNİZİ KULLANABİLİYOR MUSUNUZ?

Son dönemde estetik iddialarıyla gündem olan 55 yaşındaki şarkıcı, muhabirlerin yönelttiği "Oyuncuların sanatçıların geçirdiği estetik operasyonlarından sonra mimiklerini kullanamama gibi şikayetleri oluyor. Son geçirdiğiniz estetik operasyondan sonra mimiklerinizi kullanabiliyor musunuz?" sorusunu cevapladı.

Rafet El Roman'dan tepki! ''Hiç estetik olmadım, hepsi kurgu montaj'' - Resim : 2

"FAKE, KURGU, MONTAJ"

Bugün konumuz o olmasın, başka bir zaman konuşalım. Hiç operasyon olmadım. Orada kaşlarım yukarı çıkmış, öyle göstermişler. Bugün makyaj bile yapmadım. Bakın var mı herhangi bir şey? Fake şeyler yapılıyor. Kurgu, montaj oluyor. Benim bugün fotoğraflarım çekildi. Hollywood starı gibi atmışlar.