Rakibiyle çarpıştıktan sonra hastaneye kaldırılmıştı! MKE Ankaragücü'nden Ertaç Özbir açıklaması! Sağlık durumu belli oldu

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'in 28.haftasındaki İstanbulspor maçında rakibiyle çarpıştıktan sonra kafa travması şüphesiyle hastaneye kaldırılan kaleci Ertaç Özbir'in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Rakibiyle çarpıştıktan sonra hastaneye kaldırılmıştı! MKE Ankaragücü'nden Ertaç Özbir açıklaması! Sağlık durumu belli oldu

MKE Ankaragücü Kulübünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İstanbulspor maçında yaşadığı sakatlık sonrası kafa travması şüphesi ile hastaneye kaldırılan Profesyonel Futbol A Takım futbolcularımızdan Ertaç Özbir'in, yapılan ilk tetkikler sonucunda sağlık durumu iyi olup tedbir amaçlı geceyi hastanede geçirecektir.

Ertaç Özbir'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor en kısa sürede sahalara dönmesini temenni ediyoruz."

Rakibiyle çarpıştıktan sonra hastaneye kaldırılmıştı! MKE Ankaragücü'nden Ertaç Özbir açıklaması! Sağlık durumu belli oldu - Resim : 1

NE OLMUŞTU?

Trendyol Süper Lig’in 28.haftasında, MKE Ankaragücü Eryaman Stadyumu’nda İstanbulspor’u konuk etti. Müsabakanın 38.dakikasında korku dolu anlar yaşandı.

İstanbulspor yarı sahasından atılan uzun topta ceza sahasına çıkarak müdahale etmeye çalışan MKE Ankaragücü kalecisi Ertaç Özbir, İstanbulspor’dan Emir Kaan Gültekin ile çarpıştı.

Rakibiyle çarpıştıktan sonra hastaneye kaldırılmıştı! MKE Ankaragücü'nden Ertaç Özbir açıklaması! Sağlık durumu belli oldu - Resim : 2

Pozisyon sonrası hakem Muhammet Ali Metoğlu, Ertaç Özbir’e kırmızı kart gösterdi. Ertaç yerden kalkamayınca sağlık ekipleri oyun alanı içine girdi.

Müdahale edilen Ertaç hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı, Emir Kaan Gültekin sedyeyle kenara geldi. Emir Kaan daha sonra oyuna devam edemedi ve Emrehan Gedikli oyuna dahil oldu. Emir Kaan da hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan müsabaka 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.