Ramazan kolisinin maliyeti ne? 2023 Ramazan kolisi fiyatları belli oldu!

İslam aleminin özlemle beklediği Ramazan ayına sayılı günler kaldı. Hazırlıklara başlayan milyonlarca Müslüman, şimdiden alışveriş telaşına düştü. Marketler, toptancılar, gıda pazarları Ramazan ayı için hummalı bir çalışma başlatırken Ramazan kolileri de şimdiden cep yakmaya başladı. Pek çok kişi de Ramazan kolilerinin maliyetini araştırıyor. Peki, Ramazan kolisi ne kadar? 2023 Ramazan kolisi fiyatları belli oldu mu? İşte 2023 Ramazan ayında en ucuz Ramazan kolisinin fiyatı!

Ramazan kolisinin maliyeti ne? 2023 Ramazan kolisi fiyatları belli oldu!

Ramazan yaklaşırken milyonlar ilk oruç için geri sayıma geçti. Ramazan ayının vazgeçilmezlerinden olan Ramazan kolileri için marketler, pazarlar ve toptancılarda yoğun çalışma şimdiden başladı.

Kimi iş yerleri personeli için Ramazan kolisi hazırlarken, kimi yardımseverler de ihtiyaç sahiplerinin eksiklerini Ramazan’ın ilk gününde karşılamak için araştırma yapıyor.  

RAMAZAN PAKETLERİNDE TEMEL İHTİYAÇLAR GÖZETİLİYOR

Ramazan kolisinin içindekiler de saymakla bitmiyor. Kuru bakliyat, yağ, şeker, un, zeytin, çay, pirinç ve salça gibi paketlerin olmazsa olmazları olan temel ihtiyaç malzemelerinden hazırlanan Ramazan kolileri pek çok ailenin hem sahur hem de iftar ihtiyaçlarını karşılıyor. Her keseye uygun seçenekler de sunulurken, boy boyhazırlanan Ramazan kolileri pek çok ihtiyaç sahibi ailenin temel ihtiyaçlarını karşılamaya yetiyor.

2023 RAMAZAN KOLİSİ FİYATI NE KADAR OLDU?

Genellikle klasik Ramazan kolisi içeriği olanlar ucuza satılıyor. Sahuru da düşünüldüğünde fiyatlar artıyor. Piyasada en ucuz Ramazan Kolisi fiyatı, 229 Liradan başlıyor. Seçeneklere göre değişen Ramazan kolilerinin fiyatları 1000 TL’yi buluyor.