Ramazan pidesinin içinden çıkana inanamadılar!

Ramazan'ın simgelerinden olan pideyi iftar sofrasında tüketen aile şoku yaşadı. Ramazan pidesinin içinden üç santimlik vida çıktı.

Ramazan pidesinin içinden çıkana inanamadılar!

İzmir'de bir fırından ramazan pidesi alan Mehmet Şençakır, iftar sofrasına oturduğu sırada pidenin içinden üç santimlik vida çıkınca neye uğradığını şaşırdı.

Kemalpaşa ilçesi Ören Mahallesi'nde ikamet eden Mehmet Şençakır, iftar için bir fırından ramazan pidesi satın aldı. Şençakır, daha sonrada evinde ailesiyle iftar saatini bekledi. Ezanın okunmasıyla orucunu açan Şençakır, bu sırada aldığı pideden yemeye başladı.

Fırın sahibi şikayetle ilgilenmedi

61 yaşındaki adam bir müddet sonra ise pidenin içerisinde 3 santimlik bir vida olduğunu fark etti, gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü. Ertesi gün pideyi aldığı fırına uyarı yapmak için giden Mehmet Şençakır, fırın sahiplerinin kendisini umursamadığını iddia etti.

Pideyi yemesi halinde sorun oluşabileceğini ifade eden Şençakır, şöyle konuştu: Allah korusun eğer o pideyi yemiş olsaydık daha büyük sorunlar oluşabilirdi. Fırının denetlenmesi için yetkili mercilere şikayette bulundum.