CANLI Real Madrid - Galatasaray

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray bu akşam Real Madrid karşısına çıkıyor. Real Madrid Galatasaray canlı olarak yayınlayacak yayıncı kuruluş bilgileri de belli oldu. İşte Real Madrid - Galatasaray maçı ayrıntıları.

CANLI Real Madrid - Galatasaray

Şampiyonlar Ligi temsilcimiz Galatasaray bu akşam İspanyol devi Real Madrid karşısına çıkıyor. A grubu'nda 4. maçına çıkacak olan Galatasaray, Real Madrid karşısındaki hedefi mutlak galibiyet. 

İstanbul'da oynanan ilk maçta ise İspanyol ekip mücadeleden 1-0 galip olarak ayrılmıştı. 

Taraftarın heyecan dolu bekleyişinin yanı sıra Real Madrdi Galatasaray maçı canlı olarak nereden yayınlanacağı da merak konusu...

Real Madrid - Galatasaray canlı izle

Şampiyonlar Ligi 4. hafta mücadelesinde Real Madrid Galatasaray ile karşı karşıya geliyor. Başkent Madrid'de Santiago Santiago Bernabéu Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 23.00'da oynanacak. 

Real Madrid - Galatasaray canlı yayını bein sports 1 kanalından naklen izlenecek. Aboneler Real Madrid -Galatasaray maçını şifresiz izle yecek

Sarı-kırmızılı temsilcimiz Şampiyonlar Ligi ilk haftasında Club Brugge ile 0-0 berabere, ikinci haftasında PSG'ye (Paris Saint-Germain) ve üçüncü haftada da İspanyol ekip Real Madrid'e 1-0'lık skorla yenildi. 

Birer galibiyeti, beraberlik ve mağlubiyeti bulunan Real Madrid ise grupta 4 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Falcao ile Şener Özbayraklı yok

Real Madrid Galatasaray maçı'nda sakatlıkları bulunan Falcao ile Şener Özbayraklı kadroda yer almadı. 

İşte Galatasaray'ın Real Madrid 11'i

Muslera, Mariano, Marcao, Luyindama, Nagatomo, Nzonzi, Seri, Lemina, Feghouli, Babel, Andone.