Real Madrid Benzema'nın alternatifini buldu

İspanyol ekibi Real Madrid, süperstarları Karim Benzema'nın alternatifini ezeli rakibinde buldu. Kralın takımı, Atletico Madrid forması giyen Joao Felix'i kadrosuna katmak istiyor.

Real Madrid Benzema'nın alternatifini buldu

Karim Benzema'ya alternatif arayışlarını sürdüren Real Madrid, ezeli rakibi Atletico Madrid’in yıldızı Joao Felix’e göz dikti. Atletico'nun bu talebe nasıl tepki vereceği büyük merak konusu. Piyasa değeri 70 milyon Euro olan Felix, Benfica’dan Atletico Madrid’e 127 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.

İspanyol basını, Real Madrid’in Joao Felix’i Atletico Madrid’den transfer edeceğini duyurdu. Felix’in, Atletico Madrid’le 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Hem sağ hem sol ayağını kullanabilen; forvet, sol kanat ve forvet arkasında oynayabilen Portekizli genç yıldız, gelecek yaz transfer döneminde Real Madrid’le masaya oturabileceği iddia ediliyor.

22 yaşındaki Felix, kariyerinde toplam 209 maça çıkıp 63 gol 35 asist başarısı gösterdi. Real Madrid’le özdeşleşen ve taraftarın Cristiano Ronaldo’dan sonra en çok benimsediği isim Benzema ise, İspanyol ekibiyle 650 maçta 327 gol 160 asistlik performans gösterdi.

KAYNAK: AJANSSPOR