Real Madrid’de Arda Güler çılgınlığı! Forma satışları patladı, en çok forma siparişi verilen ülke şaşırtmadı!

Real Madrid’de ilk maçına çıkan Arda Güler’in formalarına talep arttı. Bir online mağazası üzerinden verilen forma siparişlerinin büyük bir kısmının Türkiye’den geldiği belirtildi. Ayrıca Arda’nın uzak olmayan bir gelecekte büyük bir ticari ve reklam cazibesi haline geleceğini düşünülüyor.

Real Madrid’de Arda Güler çılgınlığı! Forma satışları patladı, en çok forma siparişi verilen ülke şaşırtmadı!

Yaşadığı talihsiz sakatlıkları atlatan milli futbolcu Arda Güler, Real Madrid takımıyla ilk maçına Copa Del Rey (İspanya Kral Kupası) 3. turunda Arandina karşısında çıktı. Arda Güler, ilk 11’de çıktığı maçta 59.dakikada yerini Federico Valvarde’ye bıraktı. Oyunda kaldığı sürede iyi bir performans gösteren ve maçtaki bir frikiği direkten oyun alanını terk eden Arda, performansıyla gelecek adına umut verdi.

Ayrıca Real Madrid mücadeleyi ikinci yarıda Joselu, Brahim Diaz ve Rodrygo'nun kaydettiği gollerle 3-1 kazandı.

Real Madrid’de Arda Güler çılgınlığı! Forma satışları patladı, en çok forma siparişi verilen ülke şaşırtmadı! - Resim : 1

ANCELOTTI'DEN ARDA GÜLER AÇIKLAMASI

Arda’nın maçtaki performansını değerlendiren İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti, "Ona karşı sabırlı olmalıyız ama kalitesini ilk yarıda gösterdi. Geri dönmesi önemli. Kişiliği ve karakteri var, bu da iyi. Sol ayağında kaliteli ama karakteri iyi” demişti.

Real Madrid’de Arda Güler çılgınlığı! Forma satışları patladı, en çok forma siparişi verilen ülke şaşırtmadı! - Resim : 2

FORMA SATIŞLARI ARTTI

Arda Güler sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alırken futbolcunun ilk maçı sonrası Real Madrid formalarının satışında artış yaşandı.

FORMA SİPARİŞLERİNİN BÜYÜK KISMI TÜRKİYE’DEN

Real Madrid’e yakınlığıyla bilinen Defansa Central’da yer alan habere göre Real Madrid’in ürünlerini satıldığı Arda Güler formalarına yönelik taleplerde büyük bir artış yaşandı. Verilen siparişlerin büyük bir kısmı Türkiye’den geldi.

Haberde Arda Güler’in Türkiye'de çok sevildiğini ve takip edildiğini, hatta Fenerbahçe taraftarlarının Real Madrid’i ikinci takım olarak gördüğü kaydedildi.

Real Madrid’de Arda Güler çılgınlığı! Forma satışları patladı, en çok forma siparişi verilen ülke şaşırtmadı! - Resim : 3

 ARDA REKLAM CAZİBESİ HALİNE GELECEK

Madrid ekibinin Arda’nın ve sağlıklı kalmasını beklediği belirtildi. Ayrıca Arda’nın çok olmayan bir gelecekte büyük bir ticari ve reklam cazibesi haline geleceği ifade edildi.