Real Madrid’de Arda Güler şoku! Carlo Ancelotti 'maalesef' diyerek kötü haberi verdi! Şanssızlıklar yakasını bırakmıyor

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler’in Braga maçından önce sakatlandığını ifade etti. Ancelotti, “Maalesef sakatlığı Braga maçından önce oldu. Hala onu rahatsız ediyor ama ciddi bir şey değil... Açıkçası mutsuz çünkü oynamak istiyor. Bu bir geri adım ama nükseden bir şey değil. Onu olabildiğince iyi hale getirmek için önümüzde koca bir milli ara var” dedi. Kulübün açıklamasına göre sağ kuadriseps kasında küçük bir kas yırtığı olan Arda, bir ay sahalardan uzak kalacak.

Real Madrid’de Arda Güler şoku! Carlo Ancelotti 'maalesef' diyerek kötü haberi verdi! Şanssızlıklar yakasını bırakmıyor

Real Madrid’de forma giyen milli futbolcu Arda Güler’in yakasını şanssızlıklar bırakmıyor. Takımının yaz kampında yaşadığı menisküs sakatlığı sonrası, adale sakatlığı yaşamıştı. Sakatlığını atlattıktan sonra Rayo Vallecano ve Braga maçı kadrolarına alınan futbolcu süre almamıştı. Arda’nın neden oynamadığı ortaya çıktı.

Real Madrid’de Arda Güler şoku! Carlo Ancelotti 'maalesef' diyerek kötü haberi verdi! Şanssızlıklar yakasını bırakmıyor - Resim : 1

"ARDA GÜLER BÜYÜK BİR YETENEK"

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler’in Braga maçından önce sakatlandığını ifade etti. Ancelotti, “Arda Güler geçen sezon bir sakatlık geçirdi ve onu başarıyla atlattı. Ama böyle bir sakatlık geçirdiğinizde, bu küçük sorunları yaşıyorsunuz. Arda Güler hala büyük bir yetenek. Bu yaşadıkları önemsiz. Harika bir geleceği olacak” dedi.

Real Madrid’de Arda Güler şoku! Carlo Ancelotti 'maalesef' diyerek kötü haberi verdi! Şanssızlıklar yakasını bırakmıyor - Resim : 2

"ÖNÜMÜZDE MİLLİ ARA VAR"

Ancelotti sözlerine şöyle devam etti:

“Maalesef sakatlığı Braga maçından önce oldu. Hala onu rahatsız ediyor ama ciddi bir şey değil... Açıkçası mutsuz çünkü oynamak istiyor. Bu bir geri adım ama nükseden bir şey değil. Onu olabildiğince iyi hale getirmek için önümüzde koca bir milli ara var.”

Real Madrid’de Arda Güler şoku! Carlo Ancelotti 'maalesef' diyerek kötü haberi verdi! Şanssızlıklar yakasını bırakmıyor - Resim : 3

"ÜZGÜN VE KIZGIN OLMASI ANLAŞILABİLİR BİR DURUM"

Ancelotti şunları kaydetti:

İlk sakatlığı geçen sefer geçirdiği menisküs yırtığıydı. Ameliyat oldu ve sık sık olduğu gibi diğer bacağınızın pozisyonu değişiyor ve iyileşme sürecinde kas problemleri yaşayabiliyorsunuz. Ona olan da buydu. Onun geleceği çok güzel, çok güzel. O çok yetenekli bir oyuncu. Oyuncunun hayal kırıklığına uğramasını anlayabiliyorum ama bu sadece bir kas problemi. Benim de kişisel tecrübem var. 21 yaşındayken iki yıl ara verdim ve sonra geri döndüm. Güler'in geleceği şüpheli değil. Bu sadece bir an ve umarım aradan sonra iyileşebilir.

Arda'nın sakin ve soğukkanlı olması lazım. Sakatlanan bir oyuncu için şu anda tutunmak her zaman zordur. Diğer takım arkadaşları gelip oynuyor ama siz oynamıyorsunuz. Üzgün ve kızgın olması anlaşılabilir bir durum. Ona bütün kalbimizle sevgi gösteriyoruz... Ve acelemiz yok. Onun geleceği burada ve olağanüstü bir yeteneği var.”

ARDA GÜLER 1 AY YOK 

Kulübün açıklamasına göre sağ kuadriseps kasında küçük bir kas yırtığı olan Arda'nın tahmini iyileşme süresi bir aya yakın. Milli futbolcu bir ay sahalardan uzak kalacak.