Real Madrid’den gönderileceği söylenmişti! İlk kez konuştu! Arda Güler, geleceğini açıkladı!

Real Madrid forması giyen milli futbolcu Arda Güler, takımdan ayrılacağı yönündeki söylentilere yanıt verdi. Arda, “Carlo Ancelotti'nin bana güvenmesini sağlamak için elimden geleni yapacağım. Real Madrid'den şu anda ayrılmayacağım” dedi.

Real Madrid’den gönderileceği söylenmişti! İlk kez konuştu! Arda Güler, geleceğini açıkladı!

Real Madrid’in LaLiga’nın 21.haftasında Almeira ile oynadığı maçta teknik direktör Carlo Ancelotti tarafından oyuna alınmayan Arda Güler, yedek kulübesine giderken yeleğini çıkarıp yere atmıştı.

Daha sonra İspanyol basını yıldız futbolcunun kiralık olarak takımdan ayrılacağını iddia etmiş ve futbolcunun Real Sociedad'a gideceğini yazmıştı. 

ARDA GÜLER KULÜBÜNE MİNETTAR

Defansa Central'de yer alan habere göre; Arda Güler, kulübün kendisinden beklentisinden memnun ve bu konuda kulübe minnettar olduğunu dile getiriyor. Genç oyuncunun bu nedenle acele etmemesi ve sakin kalması gerektiğini düşündüğü kaydedildi. Real Madrid'in de Arda'nın kulübün içindeki durumundan memnun olduğu belirtildi. 

Real Madrid’den gönderileceği söylenmişti! İlk kez konuştu! Arda Güler, geleceğini açıkladı! - Resim : 1

ARDA GÜLER'DEN GELECEĞİ HAKKINDA İLK AÇIKLAMA

Arda'nın, "Carlo Ancelotti'nin bana güvenmesini sağlamak için elimden geleni yapacağım. Real Madrid'den şu anda ayrılmayacağım" şeklinde konuştuğu belirtildi.

İspanyol basını, daha önce Real Madrid'in haziran ayına kadar Arda Güler'i bir takıma kiralık olarak göndermek istediğini öne sürmüştü.

Real Madrid’den gönderileceği söylenmişti! İlk kez konuştu! Arda Güler, geleceğini açıkladı! - Resim : 3