Real Madrid’e Arda Güler’den sonra bir şok daha! Sakatlanan dünya yıldızı sezonu kapattı

Arda Güler’in menisküs sakatlığıyla büyük şok yaşayan Real Madrid’e bir kötü haber de kaleci Thibaut Courtois'den geldi. İspanyol ekibi antrenmanda sakatlanan Courtois'in sol diz ön çapraz bağında yırtık tespit edildiğini ve ameliyat olacağını açıkladı. Yıldız futbolcu bu sakatlık sonrası sezonu kapatacak.

Real Madrid’e Arda Güler’den sonra bir şok daha! Sakatlanan dünya yıldızı sezonu kapattı

Real Madrid’de milli yıldız Arda Güler’in sağ diz iç menisküsünden yaşadığı sakatlığın şoku sürerken İspanyol ekibine bir kötü haber daha geldi. Real Madrid’in bugünkü antrenmanında sakatlanan Belçikalı kaleci, Thibaut Courtois, gözyaşlarıyla antrenmanı yarıda bıraktı.

Real Madrid’e Arda Güler’den sonra bir şok daha! Sakatlanan dünya yıldızı sezonu kapattı - Resim : 1

ÇAPRAZ BAĞLARINDA YIRTIK TESPİT EDİLDİ

Real Madrid, kulübü yapılan tetkikler sonucu başarılı file bekçinin sol diz ön çapraz bağında yırtık tespit edildiğini ve ameliyat olacağını açıkladı.

Real Madrid’e Arda Güler’den sonra bir şok daha! Sakatlanan dünya yıldızı sezonu kapattı - Resim : 2

AMELİYAT OLACAK

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Oyuncumuz Thibaut Courtois'da yapılan tetkiklerin ardından sol dizinde ön çapraz bağda yırtık tespit edildi. Oyuncumuz önümüzdeki günlerde ameliyat olacak."

Böylece tecrübeli kaleci ameliyat olmasıyla sezonu kapatmış olacak.

Transfermarkt'a göre değeri 45 milyon euro olarak gösterilen 31 yaşındaki kaleci, Real Madrid formasıyla çıktığı 230 maçta 219 gol attı, 91 maçta ise gol yemedi.