Real Madrid'in "ucuz" ve "lüks" transfer listeleri

İspanyol devi Real Madrid'in bu yıl yaşadığı başarısızlığın ardından sezon sonunda transfere para saçacağı tahmin ediliyor. Ancak görünen o ki İspanyollar farklı bir transfer stratejisi uygulayacak. 

Real Madrid'in "ucuz" ve "lüks" transfer listeleri

TV100 - İspanyol basınında yer alan haberlere göre gazetelerde yer alan haberlerin aksine Real Madrid farklı futbolcuların peşinde. 

Real Madrid'in farklı bir transfer stratejisi izleyeceğini öne süren El Confidential, sezon bitmeden imza atılan Militao ve Rodrygo Goes'un haricinde 200 milyon euro'luk bir transfer bütçesi olduğu iddia edilen İspanyol devinin farklı bir hesabı olduğunu yazdı. 

Real'in iki farklı transfer listesi oluşturduğunu yazan gazete bir listenin tamamen "az maliyetli" futbolculardan oluştuğunu, diğerinde ise "lüks" denebilecek oyuncuların yer aldığını yazdı. 

Eden Hazard, Rabito ve Jovic'in adlarının öne çıktığı belirtilirken bu 3 futbolcunun maliyetinin 200 milyon euro'ya ulaşmayacağının altı çizildi. Üç futbolcunun da Real Madrid'e transfer olmak istediği iddia ediliyor. Rabiot sezon sonunda serbest kalacağından transfer bütçesinde bir maliyet kalemi olmayacak. 

Jose Angel Sanchez'le bir araya geldiği belirtilen Luka Jovic'in ise en çok 60 milyon euro ödenmesi bekleniyor. 

Eden Hazard için ise 80 milyon euro'da direnen Real Madrid, Mateo Kovacic'i de bu transferde takasta kullanarak maliyeti 50 milyon euro'ya düşürme peşinde. 

Real Madrid'in listesindeki lüks oyuncular ise Paul Pogba ile Sadio Mane. Zidane'ın istediği iki oyuncunun maliyetinin 250 milyon euro'yu bulması bekleniyor. Üstelik menajerlere ödenecek komisyonlar bu fiyatlandırmaya dahil değil. 

Manchester United, Paul Pogba'yı 105 milyon euro'dan aşağıya satması beklenmiyor.

Juventus da Fransız futbolcuya talip. Eğer Manchester United ikna edilemezse gözler Chelsea'da oynayan Kante'ye çevrilecek. Christian Eriksen de İspanyol ekibinin listesinde. 

Sadio Mane için ise Liverpool cephesinin 150 milyon euro istedii konuşuluyor. 

Real Madrid, lüks listesindeki transferleri yapabilmek için Gareth Bale ve birkaç oyuncusunu satmak zorunda kalabilir.