Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak 2022? Recep İvedik 7 konusu nedir? Oyuncuları kimdir?

Başrolünde ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın yer aldığı komedi filmi serisi Recep İvedik'in 7.'si geliyor. Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak? Gökbakar, hem başrolünü hem de senaryosunu üstlendiği serinin yenisinin geleceğini duyurdu. Recep İvedik 7 konusu nedir? Oyuncuları kimdir? İşte tüm detaylar..

Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak 2022? Recep İvedik 7 konusu nedir? Oyuncuları kimdir?

2008 yılında izleyici karşısına çıkardığı Recep İvedik karakteri ile büyük beğeni toplayan Şahan Gökbakar, sevenlerini mutlu edecek haberi verdi. Senaryosu ve başrolünü üstlendiği Recep İvedik serisinin 7.si geliyor. Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak 2022 ? Sevenlerine instagram üzerinden yaptığı paylaşımla senaryo çalışmalarının başladığını duyuran ünlü komedyen, Recep İvedik 7 ile şimdiden gündemde yerini aldı. Komedi severler serinin yeni çıkacak filmini araştırmaya başladı. Recep İvedik 7 konusu nedir? Oyuncuları kimdir? sorularının cevapları haberimizde...

Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak 2022? Recep İvedik 7 konusu nedir? Oyuncuları kimdir? - Resim : 1

Recep İvedik karakteri ile hafızalarımıza kazınan ünlü komedyen Şahan Gökbakar; "Geliyor Gelmekte Olan... Recep is coming" paylaşımıyla sevenlerini heyecanlandırdı.

Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak 2022? Recep İvedik 7 konusu nedir? Oyuncuları kimdir? - Resim : 2RECEP İVEDİK 7 NE ZAMAN ÇIKACAK ?

Revep İvedik 7 için vizyon tarihi belli olmadı. Ünlü komedyenin duyurusu üzerine Recep İvedik 7 şuan da senaryo aşamasında.

Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak 2022? Recep İvedik 7 konusu nedir? Oyuncuları kimdir? - Resim : 3RECEP İVEDİK 7 KONUSU NEDİR?

Şahan Gökbakar Recep İvedik 7'nin konusu üzerine bir açıklama yapmadı. Fakat daha öncesinde verdiği bir röportajda, Recep İvedik karakterini Uzak Doğu ülkesinde görmenin güzel olacağını söylemişti.