Şahan Gökbakar, takipçisinden gelen soruyla gündem oldu! Gökbakar’dan dikkat çeken paylaşım

Oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, yerli otomobil TOGG'un banttan inişinin ardından sosyal medya hesabından dikkat çekici bir mesaj paylaştı. Gökbakar yerli otomobil için "Gurur duyuyorum. Ülkemizin insanının emek verdiği ve ürettiği her şeyle gurur duyduğum gibi" yorumunu yaptı.

Şahan Gökbakar, takipçisinden gelen soruyla gündem oldu! Gökbakar’dan dikkat çeken paylaşım

Yerli otomobil Togg'un seri üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen resmî törenle açıldı. İlk aracı banttan indiren Erdoğan, aracı konuşma yapacağı sahneye kadar getirdi.

 

Komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar, dikkat çeken paylaşım yaptı. Şahan Gökbakar, TOGG ile ilgili "Gurur duyuyorum. Ülkemizin insanının emek verdiği ve ürettiği her şeyle gurur duyduğum gibi. Satışa başlansın, kullanayım, sürüş deneyimini de yazarım isteyen olursa" ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu paylaşımının devamında sözlerine şu şekilde devam etti:

"TOGG güzel bir proje. Hem çağı zamanında yakalamak hem de çevreci olması açısından çok iyi. Bence TOGG 'un tamamen yerli üretim olmasına gerek de yok. Fındık değil ki bu %100 yerli üretim olsun. Teknoloji artık tüm dünyadan toplanıyor. Yeter ki geliştirelim, büyütelim”

Gökbakar, bir takipçisinin “TOGG için ne düşüyorsun abimm” sorusuna ise alıntı yaparak, “Gurur duyuyorum. Ülkemizin insanının emek verdiği ve ürettiği her şeyle gurur duyduğum gibi. Satışa Başlansın, kullanayım, sürüş deneyimini de yazarım isteyen olursa” dedi.

Şahan Gökbakar, takipçisinden gelen soruyla gündem oldu! Gökbakar’dan dikkat çeken paylaşım - Resim : 1