Redmond coştu bir kere! Gollerini tek tek sıralıyor!

Beşiktaş’ın Giresunspor’u yendiği maçta fileleri sarsan Redmond, son 3 maçta 3 gol atarak başarılı form grafiğini sürdürdü.

Redmond coştu bir kere! Gollerini tek tek sıralıyor!

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Beşiktaş, Giresunspor’u konuk etti. Siyah beyazlılar, 39 ve 45. dakikalarda Aboubakar, 54. dakikada Redmond’un attığı gollerle mücadeleyi 3-1 kazandı.

Maça ilk başlayan Redmond, attığı golle Kara Kartal’daki gol sayısını da 4’e yükseltti.

ÜST ÜSTE 3 MAÇTA GOL ATTI

Süper Lig’de son 3 müsabakada 3 gol atan İngiliz futbolcu, profesyonel kariyerinde ilk kez üst üste 3 lig karşılaşmasında rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Redmond coştu bir kere! Gollerini tek tek sıralıyor! - Resim : 1

FENERBAHÇE MAÇINDA FİLELERİ HAVALANDIRMIŞTI

Redmond, sırasıyla Kayserispor, İstanbulspor ve Fenerbahçe mücadelelerinde ağları 1’er kez sarsmıştı. 29 yaşındaki futbolcunun ligde 5 de asisti bulunuyor.

Redmond coştu bir kere! Gollerini tek tek sıralıyor! - Resim : 2

GÜNEŞ: TAKIMA ATEŞLEYEN BİR YAPIYA BÜRÜNDÜ

Öte yandan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Redmond'ın performansı hakkında şunları söyledi:

“Redmond sağda da, solda da, orta da oynar. Hatta forvette de oynar. Birçok özelliğe sahip bir oyuncu. Ben kendisini bu pozisyonda oynatırsam daha verimli olacağını düşünüyorum. Eleştiriler olabilir ama yerine göre, oyunun gidişatına göre saha içerisindeki dizilişe müdahale edilmesi normal bir olaydır. Redmond'ı tebrik ediyorum. Yükselen bir performansı var ve takımı ateşleyen bir yapıya büründü."