Reha Muhtar'ın 14 yaşındaki kızından akılalmaz sözler: 10 yaşında alkolik oldum

Ünlü televizyoncu Reha Muhtar ile eski eşi Deniz Uğur arasında sular durulmazken paylaşılan bir video herkesi şoke etti. Reha Muhtar'ın kızı "Beni babamdan kurtarın" deyip, 10 yaşından beri alkole alıştığını söyledi.

Reha Muhtar'ın 14 yaşındaki kızından akılalmaz sözler: 10 yaşında alkolik oldum

Eski televizyoncu Reha Muhtar ile ünlü oyuncu Deniz Uğur'un arasındaki velayet çekişmesi devam ediyor. Deniz Uğur, ikizlerinin babaları Reha Muhtar tarafından fiziksel ve psikolojik şiddete uğradığı iddiaları ile mahkemeye başvurmuştu. Şimdi de kızları çektiği video ile herkesi şoke etti. 14 yaşında alkolik olduğunu söyledi. 

VİDEO ÇEKİP YAŞADIKLARINI ANLATTI

Deniz Uğur ile Reha Muhtar'ın kızları babası hakkında tüyler ürperten açıklamalar yaptığı yeni bir video çekti. Deniz Uğur ise, kızının çektiği o videoyu paylaşarak yardım istedi.

"10 YAŞINDA ALKOLİK BİR KIZ DÜŞÜNEBİLİYOR MUSUNUZ?"

videoda; 'Ben babamın evine gitmek istemiyorum. Ben orda alkole alıştım. 10 yaşında bir alkolik kız düşünebiliyor musunuz? Ben şuanda 14 yaşındayım hala oradaki alışkanlıklarımı unutmaya çalışıyorum. Ben kendimi öldürmeye çalıştım. Sizden rica ediyorum nolur beni babama geri götürmeyin. Ben alkole alıştım o adam yüzünden. Ben okula sarhoş gidiyordum' sözleriyle herkesi şaşırttı.

MAHKEME TEDBİR KARARINI KALDIRDI

 Deniz Uğur'un bu videoya yer verdiği son paylaşımı magazin gündemine bomba gibi düştü. İşte Deniz Uğur'un son paylaşımı: ''Bugün hangi sebepten olduğunu anlamadığım bir şekilde mahkeme kızım hakkındaki tedbir kararını kaldırdı!

Çünkü kızıma şiddet uygulayan ve daha bir sürü zararı dokunmuş olan babası, oğlum Poyraz'ın da üzerinde baskı kurarak ona kardeşinin şiddet görmediği yalanını söylettiriyor.

Poyraz babasının baskısıyla mahkemelerde beni görmek istemediğini bile zorla söyleyebiliyor, sonra bizim eve geldiğinde bana seni çok özlüyorum diye sarılıp ağlıyor. Verdiğim tüm mücadeleye rağmen hâlâ iki çocuğumun da yaşadığı bu eziyeti engelleyebilmiş değilim. Bu bir anne olarak beni çileden çıkarıyor.